به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا رسولی غروب دوشنبه در هشتاد و هشتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت، با اشاره به تخریب خانه کودکی امیرهوشنگ ابتهاج بیان داشت: شورا بارها جلوی تخریب خانه را گرفت و دو سال پیاپی بودجه برای خرید خانه مصوب شد ولی به دلایلی، امکان ثبت خانه توسط میراث فرهنگی فراهم نشد.
وی ادامه داد: مالک موافق فروش ملک نبود، در این مواقع بایستی یا به اصرار ملکی را از مالک خریداری کرد یا باید در طرح باشد یا این که در میراث ثبت شده باشد تا شهرداری بتواند باب مذاکره را باز کند.
نائب رئیس شورای اسلامی رشت اظهار داشت: متاسفانه این مورد نیز مانند بسیاری دیگر از سرمایه های شهرمان به راحتی نادیده گرفته می شود و این اتفاق افتاد که آیندگان به این اتفاق و اتفاقات مشابه به نیکی یاد نمی کنند.
رسولی افزود: شورای اسلامی رشت در انتخاب شهردار به لحاظ قانونی به وظایف خود عمل کرده و کوتاهی نکرده و در 10 ماه تلخی که بر شهرمان گذشت تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا بهترین انتخاب را برای تصدی پست شهرداری این کلانشهر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هر بار به دلایلی انتخاب شهردار از سوی شورا مورد قبول وزارت کشور واقع نشد، اظهار داشت: در انتخاب شهردار همیشه مشورت گرفته ایم و باز همفکری می کنیم.
نائب رئیس شورای اسلامی رشت خاطر نشان کرد: قطعا همه ما تلاش بیشتری خواهیم کرد تا اتفاقات بهتری برای شهرمان بیفتد و در این راستا بهترین تصمیم را برای شهرمان می گیریم.
اسماعیل حاجی پور یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی رشت نیز درباره موضوع انتخاب شهردار بیان داشت: بعد از استعفای مسعود نصرتی، سه بار شهردار انتخاب کردیم، اما از سوی وزارت کشور احراز صلاحیت نشدند.
وی با بیان این که برای انتخاب علیقلی زاده هماهنگی های لازم انجام گرفته بود، اظهار داشت: هر چه سکوت می کنیم، فشارها بیشتر و ناجوانمردی ها، بی دینی ها و بی اخلاقی ها اضافه می شود.
وی با تاکید بر این مطلب که وزارت کشور بایستی مستندات علت عدم صلاحیت علیقلی زاده را به ما اعلام کند، تصریح کرد: بی انصافیست که بگوییم چون رشت شهردار ندارد هیچ کاری انجام نمی شود، همه این ها بی اخلاقیست، با چهار هزار پرسنل کوچکترین بی نظمی ایجاد نشده است.
بهراد ذاکری دیگر عضو شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز در سخنانی بیان داشت: هر اتفاقی که در رشت می افتد، شورای اسلامی و شهرداری این کلانشهر را مقصر می دانند.
وی درباره موضوع تخریب خانه ابتهاج خاطر نشان کرد: بایستی جوابیه رسمی به میراث فرهنگی داده شود، مکاتبات منتشر شود تا ببینیم چه کسی مقصر است.
ذاکری در ادامه با اشاره به عدم احراز صلاحیت شهردار منتخب شورای اسلامی رشت از سوی وزارت کشور خاطر نشان کرد: هیچ مدرک مستندی که چرا صلاحیت علیقلی زاده رد شده، نداریم؛ در این باره پافشاری بهترین کار است.
وی درباره موضوع بررسی انتخاب شهردار کلانشهر رشت به صورت غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران بعد از جلسه علنی غروب امروز شورا انتقاد کرد و گفت: رسانه ها پل ارتباطی بین ما و مردم هستند.
مسعود نصرتی قزوینی نژاد آخرین شهردار کلانشهر رشت که با انتخاب اعضای شورای دوره پنجم، با شعار رشت به سوی شکوفایی به عنوان شهردار رشت سکان مدیریت شهری این کلانشهر را به دست گرفته بود، سی ام تیرماه سال گذشته پس از 10 ماه استعفایش را به رئیس شورا تقدیم کرد.
پس از این؛ حامد عبداللهی از اعضای شورا به عنوان شهردار منتخب معرفی شد که وزارت کشور او را برای تصدی پست شهرداری تایید نکرد. حجت جذب دیگر عضو شورای اسلامی این کلانشهر به عنوان شهردار منتخب برگزیده شد که صلاحیت او نیز به دلیل نداشتن 9 سال سابقه مدیریت میانی احراز نشد.
چهارم اسفندماه سال گذشته نیز حسین علیقلی زاده با 11 رای اعضای شورا ، به عنوان شهردار منتخب این کلانشهر انتخاب شد که صلاحیتش برای تصدی پست شهرداری رشت از سوی وزارت کشور تایید نشده است.
رشت حدود 700 هزار نفر جمعیت دارد که در طول روز به یک میلیون و 200 هزار نفر می رسد، شورای اسلامی کلانشهر رشت 11 عضو دارد.
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.