اما ساکنان شهر ساحلی انزلی آنجا که مردمانش از دل به دریا زدن برای کسب روزی در زیر شلاق موج و باد و سرما نمی هراسند فرصت را برای بدل ساختن آن به جمعه ای سرشار از رویدادهای فرهنگی مغتنم دانسته بودند.
دستان هنرمندی در کار نقش زدن بر بخشهایی از سنگ های موج شکن ، پیاده رو و دیواره بلوار شدند ، گروهی از دوست داران فرهنگ و ادب در قالب نهمین گام از پویش تو هم بخوان به خوانش داستانهای زیبای گیلکی در جوار اسکله گرد بلوار پرداختند ، جمعی از هنرمندان جوان با توجه به تقارن با روز جهانی رودخانه ها نمایش یا پرفرومنس آرت با موضوع حال ناخوش آب برگزار کردند، هنرمندان عرصه موسیقی برای حاضران ترانه های فارسی و گیلکی و آذری اجرا نمودند.
در بخش دیگری از این بوستان زیبای تاریخی کودکان نیز در ایستگاه های بازی در کنار خانواده هایشان اوقات خوشی را سپری کردند ، برنامه های ورزشی چون پرتاب دارت نیز در این کانون ورزشهای کشور از یاد نرفت و در پایان عروسک غول آسای ساخته دست علیرضا شکورپور هنرمند شهر انزلی به میان مردم آمد و نوید بهار داد.
شهرداری شهر انزلی با پیشینه ای غنی در امر مدیریت شهری در اقدامی شایسته، با همکاری فعالان فرهنگی و اجتماعی دست به کار برگزاری جمعه های فرهنگی بلوار شده است. این رویداد که مورد استقبال شهروندان و مسافران قرار گرفت از ساعت 15 تا 21 به طول انجامید.
به گزارش ایرنا، حامد سمیعی مدیر روابط عمومی شهرداری انزلی گفت :این رویداد با هدف افزایش شور و نشاط اجتماعی و توسعه فرهنگی شهر، جمعه آخر هر ماه در بوستان ساحلی تاریخی بلوار این شهر برگزار می شود.
یاسر کریم بخش عضو شورای شهر انزلی نیز با حمایت از این اقدام شهرداری گفت : هر جایی که امور را به مردم واگذار کردیم به بهترین نحو برگزار شده و نتیجه مثبت حاصل شده است.
آرمین صافدل بانی رویداد فرهنگی ' تو هم بخوان' با ابراز تاسف از این که بوستان ساحلی انزلی جایگاه اجتماعی اش را از دست داده و موقعیت خوبی ندارد خاطرنشان کرد : با برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی می توان این بلوار تاریخی را احیاء کرد.
سید کاظم مهدی پور از شهروندان انزلی که همراه خانواده در این رویداد حضور داشت ، این مراسم را فرصتی مغتنم برای ایجاد شادمانی برای مردم و در عین حال ارتقای فرهنگ اجتماعی دانست .
وی با اشاره به این که انزلی یک شهر گردشگرپذیر است و سالانه در مواقع مختلف سال به ویژه تعطیلات نوروزی و فصل تابستان مسافرانی از نقاط مختلف کشور از این شهر ساحلی دیدار می کنند برگزاری چنین رویدادهایی را گامی در جهت نشان دادن هویت فرهنگی مردمان این خطه ی فرهنگ پرور خواند.
علیرضا شکورپور هنرمند عروسک ساز و خالق عروسکهای غول پیکر در این شهر نیز اظهار داشت : عروسکها به میان مردم می ایند و شادی افزایی می کنند این رویداد فرصت خوبی برای هنرمندان است تا کارهایشان را برای مردم به نمایش بگذارند .
انزلی در کرانه جنوبی دریای خزر در استان گیلان از کانونهای مهم گردشگری است . بوستان ساحلی بلوار به مساحت ‎ 35 هزار متر مربع از نخستین بوستان های به سبک اروپایی و نوین در ایران محسوب می شود که نظرگاهی به بندر و اسکله ها و کشتی ها و دریای خزر دارد. پیشینه شهرداری یا بلدیه در شهر انزلی به سال ۱۲۹۶ باز می‌گردد .
6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.