به گزارش خبرنگار ایرنا، شبکه علمی یک قرارداد سه جانبه میان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش های صنعتی و ارتباطات و فناوری اطلاعات است، شبکه علمی کشور شبکه ای مستقل و مبتنی بر فیبر تاریک با هدف اتصال تمامی دانشگاه ها و با امکان اتصال به سایر شبکه های معتبر علمی از جمله شبکه علمی اروپاست.
شبکه علمی، شاهراه ارتباطی و انتقال دهنده دانش مابین مشترکان خاص خود است که از یک سو نیازمند خدمات زیرساختی خاص مانند سرویس های پرسرعت و بدون تاخیر و امکانات ابری پردازشی خاص منظوره بوده و از سوی دیگر تولید کننده ، توسعه دهنده و ارایه کننده خدمات و اطلاعاتی است که در بستر اینترنت دستیابی به آنها یا ممکن نیست و یا هزینه بالایی دارد.
همچنین دو پروژه دانشگاه گیلان امروز (سه شنبه) با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه افتتاح شد؛ پروژه محوطه دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان با مساحت 14 هزار مترمربع و تکمیل دیوار کشی ضلع جنوبی و شرقی این دانشگاه به متراژ چهار هزار مترمربع با هزینه بالغ بر 28 میلیارد ریال امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.
ایستگاه بین المللی مطالعات اکوسیستم مناطق مرطوب با همکاری آکادمی علوم چین نیز امروز با هزینه ای بالغ بر 150 هزار دلار به بهره برداری رسید، این ایستگاه که با هدف مطالعه اکوسیستم و تغییرات آب و هوایی در جهان راه اندازی شده، جمهوری اسلامی ایران را به شبکه مطالعات اقلیمی - اکولوژی خاورمیانه، آسیای مرکزی، چین و قاره آفریقا متصل می کند.
عضویت در شبکه ارزیابی اکولوژیک منطقه آسیا و آفریقا، مشارکت در طرح های کلان بین المللی در آینده و به ویژه موضوعات حول محور احیای جاده ابریشم، ایجاد امکان فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای محققان و فراهم شدن امکان تبادل استاد و دانشجو بین کشورهای مختلف قاره آسیا از جمله مزایای احداث این ایستگاه در دانشگاه گیلان است.
ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه گیلان، غرس یک اصله نهال و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه از دیگر برنامه های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان گیلان است.
حضور در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان، نشست با مدیران دانشگاه و نمایندگان تشکل های صنفی، سیاسی و علمی از دیگر برنامه های این سفر است.
بر اساس آخرین آمار، هم اکنون حدود 17 هزار دانشجو در رشته های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای افزون بر 560 عضو هیات علمی است.
دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای 10 دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه ، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی ، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
دانشگاه گیلان همچنین پژوهشکده گیلان شناسی، مرکز آموزش های الکترونیکی (مجازی) و یک پردیس دانشگاهی دارد.
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.