به گزارش ایرنا در این مراسم که عصر پنجشنبه در شهر لاهیجان برگزار شد، علی صالح آبادی دبیرکل کانون زندانیان سیاسی مسلمان پیش از انقلاب گفت: باید از آقای انصاری به عنوان معلم فرهنگ و اخلاق یاد کنیم .
وی با اشاره به سلامت نفس و پاکدامنی انصاری او را فردی فضیلت محور دانست و خاطرنشان کرد: اهداف و آرمان انقلابیونی نظیر انصاری این بود که اسلام و اخلاق در جامعه و رفتارها حاکم شود و در جامعه قله های رفیع ثروت در برابر دره های فقر وجود نداشته باشد.
در این مراسم همچنین امین ناصری نماینده دور اول آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی و استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران نیز به ویژگی های اخلاقی انصاری پرداخت و گفت: او در زندگی و دوران مسئولیت و نمایندگی همچنان در شالیزار مانند یک کارگر با دست کار می کرد و رفتار و کردار درونی و بیرونی وی یکی بود و از نظر اسلامی به صدق رسیده بود.
وی اظهارداشت:در فرهنگ اسلامی و کشورهای توسعه یافته یکرنگی و کار و تلاش توام با هم از ویژگی های انسان های مدرن و پیشرفته است که انصاری از چنین خصایصی برخوردار بود.
رضا صالح نماینده مردم آستانه اشرفیه در دور ششم مجلس شورای اسلامی و یکی از بانیان این مراسم درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: یکی از ویژگی های ملت های فرهنگی و توسعه یافته این است که بتوانند انسان های تاثیرگذار در تاریخ و فرهنگ خود را قدر بشناسند و از آنان تقدیر کنند.
وی از نقش امثال جلال آل احمد به عنوان نمونه یاد کرد و افزودو: آل احمد در یک دوره ای در تاریخ و ادبیات ایران نقش داشته و بر روشنفکران کشور تاثیرگذار بوده و نباید به اعتبار اینکه انتقاداتی بر او وارد است تاثیر و نقش این شخصیت ها در فرهنگ و تاریخ ایران نادیده گرفته شود.
وی یادآورشد: امیرانصاری نه تنها در لاهیجان بلکه در شرق گیلان نقش مشهور و محسوسی داشته و هم انقلابی و هم انسان شریف و متدینی بود و بسیار شرافتمندانه و درست زندگی کرده است.
ارسلان فلاح حجت انصاری معروف به امیرانصاری در 12شهریور سال 1312 در یکی از روستاهای آستانه اشرفیه متولد شد. وی فارغ التحصیل رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران در قبل از پیروزی انقلاب بود و در سال 1355به دلیل فعالیت های سیاسی علیه رژیم شاه دستگیر و به مدت 16ماه زندانی شد.
او به عنوان یکی از پیشگامان مبارزه و انقلاب علیه رژیم شاه در شرق گیلان شناخته شده و در پرورش استعدادها و نیروهای مذهبی و انقلابی در شهرستان لاهیجان نقش بسزایی داشته است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ماموریت تشکیل و تاسیس تشکیلات اولیه سپاه پاسداران در شهرهای رشت ، لاهیجان ، آستانه اشرفیه و صومعه سرا برعهده او گذاشته شد.
وی در انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کرد و به عنوان نماینده مردم لاهیجان به مجلس راه یافت.
حرفه اصلی انصاری معلمی در اکثر دبیرستان های سیاهکل و لاهیجان به عنوان دبیر شاخص عربی و ادبیات و همچنین مدرس فلسفه ، منطق و روانشناسی بود.
شهرستان لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
6029 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.