مدیترانه به کارگردانی رشید حاجتمند ،شبی که ماه کامل شد به کارگردانی نرگس آبیار، ناگهان درخت به کارگردانی صفی یزدانیان و سال دوم دانشکده من به کارگردانی رسول صدر عاملی در نوبت های 16،18 ،20 و 22 اکران می شوند.

** معرفی فیلم سینمایی مدیترانه
فیلم سینمایی مدیترانه به نویسندگی صابر الله دادیان ، تهیه کنندگی رشید حاجتمند دومین تجربه سینمایی کارگردانش هادی حاجتمند پس از فیلم سینمایی اشنوگل محسوب می شود.
مدیترانه دارای مضمونی اجتماعی است و با موضوع بحران آب در سوریه و منطقه مرتبط است ؛ گفتنی است سکانس های شهری این فیلم در شهر مشهد با بازی مهراوه شریفی نیا، بهرنگ علوی و پوریا پورسرخ فیلمبرداری شده و بخش هایی از آن در سوریه فیلمبرداری شده است.
فیلم سینمایی مدیترانه موضوعی اجتماعی را روایت می‌کند و تلاش تیم تولید این مجموعه بر آن است تا زوایای جدیدی از یک اتفاق اجتماعی را روایت کند.

**معرفی فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد
نرگس آبیار چهارمین فیلم سینمایی خود را به تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی با نام «شبی که ماه کامل شد» ساخته است؛ فیلمی در ژانر اجتماعی که به نظر می‌رسد در حال و هوایی متفاوت از ساخته‌های قبلی این کارگردان است.
الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فرشته صدرعرفایی، شبنم مقدمی، پدرام شریفی، فرید سجادی حسینی، امین میری، بانیپال شومون و آرمین رحیمیان در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند و امسال این فیلم در بخش سودای سیمرغ شرکت کرده است.
«شبی که ماه کامل شد» روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران هست که درگیر عشق جوانی شهرستانی می‌شود و این در حالی است که دختر به دلایلی مجبور به مهاجرت از ایران است که در این مسیر برادرش با او همراه می‌شود، اما در میانه راه اتفاقاتی برای آن‌ها رقم می‌خورد ...
الناز شاکردوست و هوتن شکیبا یکی از موفق ترین نقش های خود در عالم بازیگری را رقم زده اند که تا همیشه در ارزیابی کارنامه حرفه ای شان قابل ارجاع واستناد خواهد بود؛قاب بندی وفیلمبرداری سامان لطفیان بر ارزش های کارافزوده واین همه در کنار دکوپاژ(کارگردان) وتوالی موثر روایت به تجربه حمید نجفی(تدوین) ، فیلم را به عنوان اثری دیدنی ، جذاب وقابل تامل در جشنواره سی وهفتم فیلم فجر بدل ساخته است.

**معرفی فیلم سینمایی ناگهان درخت
'ناگهان درخت' دومین ساخته صفی یزدانیان در بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حاضر است؛ صفی یزدانیان سال 94 با فیلم «در دنیای تو ساعت چند است؟» در جشنواره حاضر شد؛ فیلمی که توانست با داستان عاشقانه و فانتزی‌اش شماری از تماشاگران و منتقدان را شیفته خود کند. همچنین جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم را هم از نهمین جشن انجمن منتقدان از آن خود کرد.
پیمان معادی که سال گذشته با کارگردانی فیلم «بمب» در جشنواره حضور داشت امسال در نقش تهیه کننده فیلم «ناگهان درخت» به جشنواره قدم گذاشته است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده که فرهاد زندگی خود را از کودکی تا 50 سالگی برای روانکاو تعریف می‌کند و پیمان معادی، مهناز افشار، شقایق دهقان، مهراب قاسم‌خانی، سیامک صفری و پانته‌آ پناهی‌ها در آن نقش‌آفرینی می‌کنند.
قرار گرفتن نام مهناز افشار در کنار پیمان معادی به عنوان بازیگران اصلی 'ناگهان درخت'می تواند مخاطبان بسیاری را به سالن های سینما بکشاند، از سوی دیگر تجربه موفق اولین فیلم یزدانیان باعث شده که توقع ها از دومین ساخته او بالا برود.
صفی یزدانیان درباره تاثیرپذیری از نویسنده یا شاعری خاص توضیح داد: من 58 سال دارم و چطور می‌توانم بگویم از کدام نویسنده و شاعر تاثیر گرفته‌ام؟ یزدانیان که فیلم نخست خود با عنوان «در دنیای تو ساعت چند است» را در رشت ساخته است، درباره بازگشت دوباره به این شهر در فیلم کنونی خود گفت: نگاهی که من در این فیلم به رشت داشتم هیچ ارتباطی به فیلم قبلی من ندارد. فکر می‌کنم دارم با تماشاگران خودم کدهایی را رد و بدل می‌کنم. یکی از دلایلی که با پیمان معادی کار کردیم این است که او هم در رشت ریشه دارد.
این کارگردان سینما درباره همکاری دوباره با «کریستف رضاعی» برای آهنگسازی گفت: همیشه دلم می‌خواست فیلمی بسازم که از طریق موسیقی‌اش هم به یاد بیاید و کریستف در فیلم قبلی این کار را برایم انجام داد.
یزدانیان درباره احتمال تغییر این فیلم در مرحله تدوین اعلام کرد: از نظر من فیلم ریتم کند یا تند ندارد. فیلم به پایان رسیده است و من نمی توانم به شخصه آن را تغییر دهم.
'ناگهان درخت' پس از 'بمب؛ یک عاشقانه' اولین فیلمی است که پیمان معادی بازیگر بین المللی سینمای ایران تهیه کنندگی آن را برعهده گرفت؛ اما شاید نکته اصلی حاشیه ای این فیلم به بازیگر زن آن یعنی مهناز افشار باز گردد. مهناز افشار برای بازی در 'ناگهان درخت' از بازی در «ما همه با هم هستیم» انصراف داد و لیلا حاتمی به جای او در فیلم کمال تبریزی جلوی دوربین رفت.
فیلمبرداری فیلم سینمایی «ناگهان درخت» به کارگردانی صفی یزدانیان در شمال کشور، شهر لاهیجان و بخشی هم در تهران انجام شده است.
پیمان معادی، مهناز افشار، مهراب قاسم خانی، شقایق دهقان، سیامک صفری، پانته آ پناهی ها، لیلی فرهادپور، شهروز آقایی پور، ایران نبی زاده، آرمان مرادی، سانیا رمضانی، ترنم کاظمی، آرمیتا باقری و زهره عباسی بازیگران این فیلم هستند.

**معرفی فیلم سینمایی سال دوم دانشکده من
سال دوم دانشکده من؛ آخرین فیلم بلند سینمایی رسول صدرعاملی در مقام کارگردانی به تهیه کنندگی مسعود ردایی است.
علی مصفا، بابک حمیدیان، ویشکا آسایش، شقایق فراهانی، پدرام شریفی، نیلوفر خوش خلق، شیوا خسرومهر، مریم بوبانی و علیرضا استادی بازیگران این فیلم هستند همچنین به جز بازیگران نامبرده، ٢٢ نفر از چهره‌های شناخته نشده نیز در این فیلم برای اولین بار به ایفای نقش می‌پردازند که در این میان سه نفر جزو بازیگران اصلی و مابقی در نقش‌های فرعی مقابل دوربین خواهند رفت.
این ٢٢ نفر از میان ٩٠٠ نفر و پس از پشت سر گذاشتن مراحل تست و تمرین بازیگری برای حضور در این فیلم انتخاب شده‌اند.
'سال دوم دانشکده من' به نویسندگی پرویز شهبازی مضمونی اجتماعی دارد.
... مهتاب و آوا دانشجویان سال دوم دانشکده هستند که به اتفاق تعدادی دیگر از همکلاسی‌هایشان برای یک سفر چند روزه دانشجویی از تهران به اصفهان می‌روند. آوا قرص افسردگی می‌خورد، عصبی است و پولدار. مهتاب اما دختری شاد، آرام، از خانواده‌ای فقیر و در شرف ازدواج با منصور پسر عمه اش. منصور کنتورخوان اداره برق است و مغازه پدری مهتاب را نیز می‌گرداند. آوا نیز درگیر رابطه با پسری پولدار به نام علی است که در مغازه پدرش مشغول به کار است. آوا و علی به تازگی به خاطر خیانت علی، رابطه شان به هم خورده است. در سفر به اصفهان آوا در حادثه‌ای به کما می‌رود. پای علی نیز به اصفهان باز می‌شود و رابطه مهتاب و علی به خاطر یک دوستی مشترک با 'آوا' شکل می‌گیرد و باقی فیلم تا انتها روایت مهتاب است درگیر عشقِ نو با علی و رفاقتی صادق و دخترانه با دوستی که در کماست و خیانت هم به آوا و هم به نامزدش منصور. تا آخر داستان که در یک روز برفی، مهتاب نشسته بر نیمکت دانشگاه و رسته از تمام بلاها...
رسول صدرعاملی معتقد است که هدف گذاری پرداخت به این نسل وقتی می‌توانست امیدوارم کند که تجربه‌های گذشته را به کار بگیرم. به هر حال فیلم ضعف‌هایی داشت، چون الگویی برای کار نداشتم و باید با کمک هم‌نسلان بازیگر در کار فضا را شکل بدهیم.
همزمان با برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بار دیگر سیمرغ های فجر بردوش سینما میرزا کوچک رشت نشست و این سینما با اکران 15 فیلم از این جشنواره گیلانیان را میزبان شده است.
1881/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.