رضا علیزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شناسایی هنرمندان صنایع دستی حوزه روستایی در راستای رفع دغدغه بیمه این هنرمندان انجام می شود.
وی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی حصیر در روستای فشتکه خمام بعنوان نخستین روستای ملی حصیر کشور بیان کرد: براساس ارزیابی و داوری های بعمل آمده و مصوبات مربوط به شورای راهبردی انتخاب شهرها و روستاهای ملی در فروردین ماه سال 96 ، روستای فشتکه گیلان به عنوان روستای ملی حصیر تایید و ثبت شد و امروز بیش از چهار هزار هنرمند صنایع دستی در بخش حصیربافی در این روستا فعالیت می کنند.
علیزاده در بخش دیگری از سخنانش به تصویب قانون حمایت از صنایع دستی در مجلس اشاره و اضافه کرد: قانون حمایت از صنایع دستی به صورت لایحه ای توسط دولت تقدیم نمایندگان خانه ملت شد و مورد تصویب قرار گرفت و مفاد این قانون قابلیت اجرایی یافته است.
وی با بیان اینکه در این قانون بیمه هنرمندان صنایع دستی مورد توجه قرار گرفته، ادامه داد : یکی از بندهای این لایحه این است که بیمه روستایی هنرمندان صنایع دستی در فاز اول تحقق یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان حمایت های تسهیلاتی ارزان قیمت از سوی دولت را راهگشای حوزه صنایع دستی استان دانست و افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری ، سال 97 سال حمایت از تولید داخلی نامگذاری شده و ما نیز در حوزه صنایع دستی با تولید انواع و اقسام محصولات صنایع دستی می توانیم به درجه ای برسیم که از محل صادرات این محصولات درآمدهای ارزی حاصل شود.
71 رشته از 90 رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی گیلان فعال است و تاکنون شش هزار و 300 هنرمند هنرهای سنتی و صنایع دستی استان بیمه شده اند.
1881/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.