محمدرضا دشتی اردکانی روز پنجشنبه در نشست خبری با رسانه های گلستان در گرگان اظهار داشت : بر اساس برنامه ریزی و نیاز استان های کشور تا پایان سال تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از 408 مورد به یکهزار دفتر افزایش خواهد یافت که هر کدام به حداقل 5 و حداکثر 10 نیروی کار احتیاج دارد.
وی بیان کرد: هدف از راه اندازی این خدمت جدید در قوه قضاییه کاهش ازدحام جمعیت در مجتمع های قضایی، تکریم ارباب رجوع و دسترسی آسان تر مردم به خدمات مورد نیاز است .
رییس کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کشور افزود: این دفاتر مسوولیت انجام 228 خدمت قضایی مانند ثبت دادخواست و شکواییه ها را بر عهده داشته و توانسته از حجم فراوان حضور مردم در دادگستری ها و نارضایتی های ناشی از معطلی آن بکاهد.
دشتی ادامه داد: با بررسی انجام شده و نیاز مردم به دریافت خدمات، تعداد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی در استان ها افزایش خواهد یافت .
وی از نظارت جدی و مستمر بر فعالیت دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی تاکید کرد و افزود: تاکنون و با شکایت مردمی 80 پرونده برای این دفاتر در کشور تشکیل و برای 3 دفتر حکم سلب مسوولیت و صلاحیت صادر شده است.
دشتی به شرایط دریافت مجوز تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی اشاره کرد و گفت: تاسیس این دفاتر فقط مختص کارمندان و قضات بازنشسته نیست و شرط اصلی دریافت مجوز داشتن مدرک دانشگاهی رشته حقوق و کسب بیشترین امتیاز در مرحله ارزیابی است.
وی اضافه کرد: 9 دفتر هم اینک در شهرهای گلستان فعال است که به زودی و به دلیل نیاز به گسترش خدمات، 51 دفتر دیگر نیز در این استان راه اندازی خواهد شد.
به گفته وی، ابلاغ الکترونیکی یکی از خدمات مهم این دفاتر است و پارسال از 40 میلیون ابلاغ قضایی کشور ، 25 میلیون مورد به صورت الکترونیکی انجام شد.
رییس هیات مدیره کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیان کرد: صرفه جویی در هزینه و وقت، سرعت در خدمت رسانی، رعایت شان و کرامت مردم و واقعی بودن ابلاغ ها از مهمترین مزایای ابلاغ الکترونیکی است.
3091/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.