اسکندر زند روز چهارشنبه در گردهمایی منطقه ای محققان و مروجان معین در کردکوی واقع درغرب استان گلستان، اظهار کرد: در راستای ارتقای دانش فنی کشاورزان، نتیجه کارهای تحقیقاتی در این حوزه باید به صورت مستمر برای آنان تبیین می شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: از پژوهشگران و مروجان نیز انتظار می رود نیازهای هر استان را در خصوص انتقال یافته ها مشخص کنند تا روی آن کار کارشناسی انجام و به تقویت کمی و کیفی تولیدات این بخش کمک شود.
زند افزود: توجه بیش از گذشته به انتقال دانش فنی روز به بهره برداران از سوی محققان و مروجان بخش کشاورزی ضروری است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان نیز گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار و امنیت غذایی نیازمند دانش روز و انتقال یافته ها و دانش فنی به کشاورزان هستیم.
مختار مهاجر افزود: ترویج و آموزش کشاورزی می تواند نقش موثری در بهبود شرایط زندگی بهره برداران این بخش داشته باشد.
ابوالفضل فرجی رییس مرکز تحقیقات آموزش و منابع طبیعی گلستان هم گفت: وجود اراضی خرد و کم وسعت در استانهای شمالی و تنوع فراوان محصولات زراعی و باغی و اقلیمی یک مزیت و همچنین از چالش های مهم بخش تحقیقات و ترویج کشاورزی این مناطق است.
علی قلی ایمانی رییس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ایران هم موفقیت های به دست آمده در تولید گندم را حاصل تعامل مروجان مسئول پهنه های تولیدی، محققان معین پهنه و کشاورزان در قالب طرح نظام نوین دانست.
در این گردهمایی یکروزه معاون ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، روسای مراکز تحقیقات و آموزش، اعضای شورای تحقیقات، روسای سازمانهای جهاد کشاورزی، مدیران ترویج و جمعی از محققان و مروجان کشاورزی شرکت داشتند.
6204/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.