محمدرضا عباسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی با بیان اینکه پیش از این 100هزار تن کود برای استفاده در اراضی استان توزیع شده است، اظهار کرد: حمل دو هزار و 500 تن کود جدید به داخل استان انجام شد و سه هزار تن دیگر هم در حال انتقال است.
به گفته وی؛ برای تامین مابقی کود مورد نیاز از جمله اوره و سولفات آلومینیم برای استفاده در اراضی زیر کشت پائیز استان مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به ازدحام کشاورزان در مقابل شرکت های توزیع برای دریافت کود مورد نیاز کشت پائیزه ، گفت: کمبود نقدینگی کشاورزان باعث دیر مراجعه کردن آنان برای تهیه نهاده های کشاورزی و بروز این مشکل شده است.
عباسی ادامه داد: ضرورت دارد کشاورزان هر سال برای تهیه کود مورد نیاز زمین های خود در فاصله زمانی اعلام شده اقدام کنند.
وی توضیح داد که جهاد کشاورزی میزان نیاز اراضی استان به کود را طبق برنامه و جدول برای مهر تا آبان برنامه ریزی و اجرا کرد، اما برخی کشاورزان به موقع برای تامین آن اقدام نکرده اند.
وی گفت: اکنون روزانه 200تا 300 تن کود بین کشاورزان استان توزیع می شود.
وی با بیان اینکه اکنون کشتزارهای پائیزه استان نیاز مبرم به پاشیدن کود برای مقابله با خوابیدن گیاه، افزایش راندمان عملکرد و مقابله با تنش های خشکی و سرما دارد، از کشاورزان خواست که از کودهای پتاس و اوره با هم در مزارع استفاده کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان اعلام کرد که برای استفاده در 513 هزار و 230هکتار سطح سبز گندم، جو، کلزا و سیب زمینی در استان پیش از این 100 هزار تن کود نیتروژنه (اوره، سولفات آمونیم) توزیع شده، این میزان در سال قبل 112 هزار تن بوده است.
طبق گزارش عباسی، در سال زراعی جاری سطح سبز اراضی گلستان شامل 371 هزار و 619 هکتار گندم، 75 هزار و 330 هکتار جو، 60 هزار و 888 هکتار کلزا و پنج هزار و 400 هکتار سیب زمینی است.
6204/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.