به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمناف هاشمی روز یکشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گلستان اظهار کرد: باید با کار کارشناسی و ادغام برخی نشست ها و کارگروه ها، مانع از هدر رفت وقت مدیران شویم .
وی بیان کرد: طبیعی است که با حجم فراوان نشست ها و لزوم حضور مدیران در آنها ، وقت کمی برای رسیدگی به وظایف باقی مانده و حل مشکلات استان به مدت بیشتری احتیاج خواهد داشت.
استاندار گلستان افزود: با برآورد انجام شده ، حداقل 50 کمیته و کارگروه در استانداری وجود دارد که تنظیم صحیح وقت برای شرکت در آنها هم کاری پیچیده و نیازمند فرمول دشوار است .
هاشمی در ادامه به عزم جدی برای رفع کمبودها و تکمیل طرح های نیمه تمام اشاره کرد و گفت: مدیران استانی با بررسی دقیق و شناسایی راه حل های مناسب ، روش های دریافت بودجه های ملی را پیدا کرده و به بهره برداری هر چه سریعتر از طرح های زیربنایی و زیرساختی کمک کنند.
وی گفت: در جلسه اخیر با معاون اول رییس جمهور ، 10 طرح مهم مرتبط با اقتصاد مقاومتی مطرح شد که دکتر جهانگیری برای تکمیل سد نرماب ، دستور پرداخت 300 میلیارد ریال اعتبار را به صورت ویژه صادر کرد.
استاندار گلستان بیان کرد: همه مدیران استان باید با شناسایی روزنه های موجود ، دریافت بودجه های بیشتر از منابع دولتی و بخش خصوصی را در دستور کار قرار دهند تا از این طریق ، عقب ماندگی های به جای مانده از سالیان گذشته را برطرف و گلستان را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهند.
هاشمی همچنین اظهار کرد: دستگاه های استان در نشست های کارشناسی ، 150 طرح مهم مرتبط با اصول و ویژگی های اقتصاد مقاومتی را شناسایی کردند که پیگیری این طرح ها باید در اولویت کاری قرار گیرد.
وی افزود: با وجود ظرفیت فراوان گلستان برای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی ، هنوز اثرات این گونه طرح ها در گلستان قابل لمس نیست و لازم بوده شتاب بیشتری به روند پیگیری و اجرای این پروژه ها داده شود.
استاندار گلستان همچنین بر تقویت مجموعه های سازمان برنامه و بودجه و دارایی به خصوص در بخش تخصیص بودجه و وصول دارایی تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم این مجموعه ها را تقویت و از طریق آن اعتبارات بیشتری برای گلستان جذب کنیم ، رسیدن به توسعه پایدار، رفع محرومیت ها و پیشرفت های قابل انتظار آسان تر خواهد شد.
هاشمی جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی را یک راه حل ضروری برای رفع کمبودهای اعتباری استان دانست و گفت: واگذاری طرح های نیمه تمام که از طرف دولت هم پذیرفته شده و قابل اجرا است، در گلستان مورد توجه قرار نگرفته که باید تقویت این بخش به یک برنامه جدی در دستور کار مدیران تبدیل شود
3091 /1648
خبرنگار: میثم محسنی ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.