ابراهیم غفاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع مراکز نگهداری و توانبخشی فعال در استان گلستان، 17 مرکز شبانه روزی و بقیه روزانه است.
وی بااشاره به ظرفیت اسمی 3500 نفری مراکز نگهداری و توانبخشی معلولان در گلستان، افزود: از مجموع 49 هزار مددجوی زیر پوشش بهزیستی گلستان که با اعضای خانواده به 105 هزار نفر می رسند، 10 هزار نفر معلولان ذهنی هستند، اما تنها 8200 نفر مستمری دریافت می کنند.
غفاری تصریح کرد: معلولانی که بهره هوشی آنان زیر 25 است در مراکز شبانه روزی و معلولانی که بهره هوشی آنان بالای 25 تا 70 است در مراکز روزانه و توانبخشی نگهداری می شوند.
وی همچنین با اشاره به آغاز احداث ساختمان مرکز خیریه شبانه روزی مهرورزان معین گنبدکاووس و قدردانی از نیکوکاران شهرستان در تقبل هزینه آن گفت که مشارکت مردم و خیرین به بهزیستی برای ارائه خدمات بهتر به مددجویان کمک می کند.
غفاری بااشاره به نرخ معلولیت 2،6 درصدی جمعیت گلستان، افزود: درصد معلولیت دراین استان یک درصد بیشتر از میانگین کشوری است که بخشی از آن به دلیل ازدواج های فامیلی است و خانواده ها بایستی قبل از ازدواج، حتما نسبت به انجام آزمایش زنتیکی اقدام نمایند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مرکز شبانه روزی نگهداری از معلولان ذهنی پسر بالای 14 سال شهر گنبدکاووس توسط جمعی از خیرین این شهرستان در زمینی به مساحت 1600 مترمربع و با زیربنای 1500 مترمربع در سه طبقه و با ظرفیت نگهداری 100 معلول و هزینه 25 میلیارد ریال ظرف یک سال ساخته می شود.
استان گلستان براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395 حدود یک میلیون و 869هزار نفر جمعیت دارد.
/3039/1648
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.