به گزارش ایرنا حسن صادقلو روز یکشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: متاسفانه دستگاه های مرتبط صرفا برنامه خود را کشف کالای قاچاق قرار می دهند و توجه کمتری به لایه های پنهان و خسارت زای آن در سایر بخش های جامعه دارند.
وی خواستار دیده شدن برش استانی طرح جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز و عملیاتی کردن آن توسط دستگاه های مرتبط شد.
استاندار گلستان، همچنین بر رفع مشکل مکان نگهداری کالاهای کشف شده تا پایان هفته جاری، نظارت بیشتر بر قاچاق چوب، اطلاع رسانی ازعملکرد دستگاه ها در این حوزه به منظور فرهنگ سازی قبح کالای قاچاق و بیان آثار زیانبار آن در تولید داخلی و رونق اقتصادی استان تاکید کرد.
استاندار همچنین از گمرک گلستان درخواست کرد نسبت به نصب و راه اندازی دستگاه 'ایکس ری' در گمرک اینچه برون واقع در شمال گنبدکاووس برای نظارت بیشتر بر ورود کالا از خارج شتاب دهد.
وی همچنین از دستگاه های مبارزه با قاچاق کالا در استان خواست با توجه به اینکه ایجاد منطقه آزاد تجاری گلستان در دستور کار آتی مجلس قرارخواهد گرفت، کشف کالای قاچاق در استان را به خوبی مدیریت کنند تا مشکلی در این حوزه ایجاد نشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت قاجاق کالا و ارز گفت: گلستان مقصد قاچاق کالا به شمار می رود و عمده قاچاق کالا ورودی به این استان از تهران و خراسان رضوی است.
علی اصغر طهماسبی افزود: قاچاق کالا از طریق مرزهای استان حاد نبوده و تحت کنترل دستگاه های مرتبط است.
وی گفت: رصد مداوم قاچاق کالا در استان توسط دستگاه های مرتبط پیگیری می شود.
معاون استاندار گلستان افزود: اکنون در کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان کمیته های تبلیغات، پیشگیری، اطلاعات و عملیات، فرآورده های نفتی، حمایت از تولید و شفاف سازی گردش تولید و کالای سلامت محور فعال است.
فرمانده انتظامی گلستان نیز گفت: از ابتدای امسال یکهزار و 252 پرونده قاچاق کالا به ارزش 62 میلیارد و 889 میلیون ریال در استان تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد پرونده 21 درصد و ارزش ریالی 30 درصد رشد دارد.
سردار علی اکبر جاویدان افزود: عمده پرونده های تشکیل شده درمبارزه با کالای قاچاق مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی ، مواد خوراکی، لوازم خانگی، کالای دخانی، گوشی تلفن همراه و کالای ممنوعه شامل لوازم و تجهیزات گیرنده شبکه های تلویزیونی و پزشکی، چوب و محصولات شیلات است.
وی؛ نبود انبارنگهداری کالای قاچاق کشف شده در استان و تحویل نگرفتن لوازم و تجهیزات گیرنده های تلویزیونی کشف شده (در گلستان) را در تهران از مشکلات عمده برشمرد و خواستار رفع آن از سوی مسئولان ارشد استان شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز با ارائه گزارشی از کمیته کالای سلامت کارگروه مبارزه با قاچاق کالا استان، گفت: قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در استان رتبه نحست کشف را دارد درحالی که در سایر استان ها رتبه های دوم و سوم را شامل می شود.
جوشقانی؛ از 219 بازدید از فروشگاه های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی در سطح استان در سه ماه نخست امسال خبر داد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان نیز از اولویت قرار دادن مبارزه با پوشاک خارجی خبر داد و گفت: علاوه بر این مبارزه با قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی به جد پیگیری می شود.
حسینقلی قوانلوهمچنین از طرح شناساسی انبار کالا در استان خبر داد و افزود: تاکنون این سازمان در حوزه عمل خود 18 هزار و 100 مکان نگهداری کالا را شناسایی کرده که 13 هزار و 220 مکان در سامانه ثبت شده است.
به گفته وی؛ سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان در ثبت این تعداد مکان نگهداری کالا در استان در سامانه کشوری رتبه 5 را کسب کرد.
وی؛ خواستار شناسایی و ثبت مکان های نگهداری محصولات کشاورزی استان در سامانه جامع کشوری شد.
در این نشست مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، کمرگ، شرکت پخش فرآورده های نفتی، معاون تعزیرات حکومتی گزارشی از عملکرد دستگاه های خود را در مبارزه با قاچاق کالاو ارز در استان ارائه دادند.
گلستان با افزون بر 20 هزار کیلومتر مربع وسعت و یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد، این استان از شمال به کشور ترکمنستان از جنوب با سمنان از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.