به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، محمود صادقی عصر امروز در همایشی با عنوان "فردای ایران در دستان ما" در جمع دانشجویان دانشگاه گلستان با بیان اینکه حرکت کشور پس از سقوط بسیاری از شاخصه‎ها واضح و روشن بود، اظهار داشت: یکی از مقامات دولت گذشته می‎گفت پیش‎بینی می‎کرد دولت بعدی یک سال بیشتر دوام نیاورد و این موضوع را به گونه‎ای با قاطعیت بیان می‎کرد.

صادقی بیان داشت: با وجود اینکه قیمت نفت از 100 دلار به زیر 34 دلار رسید این دولت توانست سربلند کند و تعهدات دولت مطابق قانون برای صندوق توسعه ایجاد شد و روند رشدش آغاز شود.

رشد گرانی در دولت یازدهم کم شد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد گرانی در دولت یازدهم کم شد، خاطرنشان کرد: در بحث آمار بیکاری باید گفت زیرساخت‎های اشتغالزایی و تولید در کشور با مدیریت و وضعیتی که وجود داشت از بین رفته بود و دولت یازدهم به سمت احیاء واحدهای تولیدی حرکت کرد.

صادقی با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر 600 هزار شغل در کشور ایجاد شد، یادآور شد: با توجه به اینکه در کشور بیش از 5 میلیون بیکار داریم این میزان اشتغال دیده نمی‎شود.

وی برجام را تصمیم مجموعه نظام دانست و افزود: قبل از سروکار آمدن دولت آقای روحانی اراده‎ای برای ایجاد مذاکره وجود داشت اما به تیمی که بر سرکار بود این اعتماد نبود و بر این اساس نخستین کاری که پس از دولت آقای روحانی دنبال شد این مهم بود و وزیر خارجی پر توان با هدایت مقام معظم رهبری این کشور را از آن ورته نجات دادند و نخستین کشوری شدیم که توانستیم از فصل 7 سازمان ملل بدون جنگ خارج شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وقتی ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد مخالفان برجام در کشور خوشحال شدند چون تصور می‎کردند که یک روزه این برجام را پاره خواهد کرد اما آمریکا با وجود اینکه می‎خواست این کار را بکند اما به دلیل چفت و بستی که در برجام بود نتوانست این کار را انجام دهد.

صادقی یادآور شد: آقای ترامپ و اسرائیل برجام را یک توافق بد می‎دانند، اما مطابق سازمان‌های بین‌الملل هر دولتی می‎آید باید متعهد دولت گذشته شود و نمی‎تواند زیر تعهدات بزند و اگر هم بزند باید پیامدهای جانبی آن را بپذیرد.

وی گفت: توافق برجام اگر برد برد باشد تداوم پیدا خواهد کرد و اگر برد باخت باشد تداوم پیدا نمی‎کند و بر این اساس است که برجام تداوم پیدا کرده و با برچسب زدن نمی‎توان آن را تخریب کرد چرا که آثار آن در خارج از کشور نیز دیده می‎شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر دو طرف( غربی و ایران) از برجام ذی‎نفع هستند و بر این مبنا استمرار پیدا کرده، افزود: این حرف درست نیست که ما راه حل ما را در خارجی‎ها می‎بینم، ما بخشی از راه‎حل ما را در مشارکت با خارج می‎بینیم.

صادقی با بیان اینکه مشارکت همه و توجه به اقتصاد درون‌زای برون‎نگر را باید مدنظر قرار دهیم، ادامه داد: این برونگرا با تعامل بین المللی که زمینه آن وجود داشته باشد ایجاد می‎شود نه اینکه در بین کشورهای دنیا با چند کشور پیش و پا افتاده ارتباط داشته باشیم که خدماتی برای آنها انجام بدهیم و یا سدی بسازیم که نه آن سد آنچنانی باشد و یا با اقتصاد صدقاتی به کمک محرومانی برویم که نیاز به مساعدت دارند و تلاشی برای توانمندی مردم نشود و اگر یک میلیون تحت پوشش کمیته امداد بوده به 10 میلیون و یا 70 میلیون  نفر برسانیم.

دولت گذشته خصومت‌سازی را به جای خصوصی‎سازی اجرا کرد

وی یادآور شد: این دولت ضعف‎هایی دارد و برخی از این ضعف‎ها ساختاری است و این دولت و آن دولت نمی‎تواند حل کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با اجرای اصل 44 به دنبال این بود که خصوصی‎سازی در کشور شکل بگیرد اما از بعد روزگار این اتفاق در زمان دولتی اتفاق افتاد که به جای خصوصی‌سازی، خصومت سازی کرد  و برعلکس این مسیر را پیش برد.

صادقی بیان داشت: مشکل نهادهای موازی و نهادهای که پاسخگو نیستند جزء مشکلات ساختاری ما است و یک معضلی بشمار می‎رود و بسیاری از مشکلات ما برای این مهم است.

وی تاکید کرد: اگر در دنیا دو خدا وجود داشت دنیا دچار فساد می‎شد و همه کشور باید تحت لقای یک نظام واحدی قرار بگیرد و این چندگانگی سبب آسیب می‎شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: در این راستا حرکت‎هایی انجام شده و در بعد قانون‎گذاری نیز با این معضل رو به رو هستیم و حتی در نهادهای قانون‌گذاری نیز نهادهای موازی وجود دارد و در آموزش عالی با پدیده نام‌گذاری نهادهای موازی رو به رو هستیم.

وی با بیان اینکه امسال مقام معظم رهبری به موضوع قاچاق اشاره کردند که بخش قابل توجه‎ای به تولید آسیب می‎رسد، افزود: قاچاق کالا بسیار شفاف نیست و برخی نهادهای پاسخگو ممکن است در قاچاق مشارکت داشته باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: حضور مردم در انتخابات نشانه‎گر میل به مشارکت در جامعه است و همه دوست دارند در سرنوشت سیاسی خود مشارکت کنند و همه این امید مشارکت را دارند.

صادقی به اصل 115 و موارد انتخاب ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: فراتر از این شروط شورای نگهبان نمی‎تواند بگذارد و در بحث رجال سیاسی و مذهبی همه دنیا یک سیر تحول داشتیم و اتفاق نظام اسلامی یکی از افتخاراتی که دارد این است که در حوزه اقتصادی و معاملات هیچ‌گونه ملاک جنسیتی نداشته است.

وی بیان داشت: در کشورهای اروپایی حدود 100 سال است این تحول اتفاق افتاده و در آمریکا یک نمونه دموکراسی دنیا است هنوز زنی که موفق بشود ریاست جمهور شود وجود نداشته و در این کشور برای نخستین بار یک سیاه‌پوست توانست رئیس جمهور شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در دولت گذشته 3 نفر از زنان به عنوان وزیر در کابینه مطرح شدند  که حرکت خوبی بود و به تدریج جایگاه زنان دیده شده بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:عده‎ای در تلگرام در خصوص وضعیت برادر ریاست جمهور به من پیام می‎دهند و من نمی‎دانم با وجود قوه قضائیه مستقل این سوالات برای چیست و دادستان می‎تواند اعلام جرم کند و آقای روحانی هم نگفته کابینه من خط قرمز من است و من نمی‎گویم که هیچ احتمالی ندارد و وقتی در جامعه بیان می‎شود احتمالی وجود داشته باشد ولی مادامی که اثبات نشده نمی‎توان بیان کرد.

صادقی با بیان اینکه قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات وجود دارد، افزود: بخش عمده اقتصاد در شرایط تحریم پای‌گذاری شده و بخشی از قاچاق نیز به معنی دور زدن تحریم‎ها اصطلاحات نامفهومی را ایجاد کرده است.

وی گفت: دولت مدینه فاضله نیست و بخشی از این کشور از بدنه همین مردم است و با این مردم پیچ و مهره شده است.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 620262
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.