سید حمید کشمیری با اشاره به رها کردن حجم زیادی از زباله‌ها توسط مسافران و گردشگران در محل جنگل گلستان افزود: یکی از علتهایی که رفتار گردشگران با محیط زیست سازگار نیست، به این دلیل است که زیر ساخت‌ها در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست بسیار اندک است.

وی ادامه داد: قبل از جاری شدن سیل مخرب در سال 81، دو کمپ گردشگری در محل جنگل گلستان وجود داشت که بر اثر جاری شدن سیل از بین رفت اما بعد از گذشت 14 سال فقط یک کمپ گردشگری در قسمت مرز بین استان گلستان و خراسان‌شمالی وجود دارد که در اختیار پیمانکار جاده سازی قرار دارد و گردشگران جنگل گلستان نمی‌توانند از آن استفاده‌ای کنند.

کشمیری اظهار کرد: نبود کمپ‌های گردشگری موجب می‌شود تا گردشگر نیز از لحاظ وجود حیواناتی خطرناک در طبیعت همچون مار آرامش نداشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از گردشگران نسبت به طبیعت کم لطف بوده‌اند، بیان کرد: در حال حاضر شاهد حجم انبوهی از زباله و پسماندهایی هستیم که به صورت نامناسب در جنگل گلستان رها شده‌اند که این امر مخاطرات فراوانی را برای حیات وحش این منطقه به دنبال خواهد داشت. از سوی دیگر بسیار از افراد در حاشیه رودخانه‌های این جنگل در حال شستن لباس و یا خودروی خود با انواع شوینده‌ها هستند غافل از اینکه این آب، آب شرب حیوانات این منطقه است.

به گفته وی، حدود 70 درصد از آتش سوزی‌هایی که در جنگل گلستان بروز پیدا می‌کند بر اثر سهل انگاری است.بی توجهی به طبیعت خطایی بزرگ است که به خود انسان‌ها برمی‌گردد.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 610721
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.