ابوطالب قزلسفلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: تولید سالانه جنگل های صنعتی در این استان 539 هزار مترمکعب بوده ولی مقدار برداشت سالانه 120هزار مترمکعب چوب از طرح های جنگلداری تعیین شده است.
به گفته وی؛ در استان گلستان 30 طرح جنگلداری در سطح 200 هزار هکتار فعال بوده که اکنون مدت قراردادپنج طرح واقع در مناطق جنگلی'نوده بن قلعه، تخت، لیوان، شموشک، سعدآباد و ناهارخوران' پایان یافته و تمدید نشده است.
وی افزود: بهره برداری از این طرخ ها طبق مصوبه جدید دولت به منظور 'تنفس و تعطیلی طرح های جنگلداری' دیگر تمدید نشد.
مدیرکل منابع طبیعی گلستان اضافه کرد: 25 طرح جنگلداری در حال بهره برداری در استان دارای قرار داد10 و سه ساله است که پایان مدت آنها، طبق مصوبه اخیر، تمدید نخواهد شد.
قزلسفلو بیان کرد: از سطح 425 هزار و 185 هکتار عرصه جنگلی در استان گلستان، 265 هزار هکتار آن طرح جنگلداری دارد.
به گفته وی؛ برداشت از تمام طرح های جنگلداری استان گلستان طبق مصوبه اخیر هیات دولت، از ابتدای سال چهارم برنامه ششم توسعه همه جانبه کشور تعطیل می شود.
وی؛ هدف از این اقدام را بهینه سازی پایش، حفظ، بهره برداری و مدیریت جنگل های استان بیان کرد.
در استان گلستان عرصه های جنگلی بیشتر در منطقه جنوبی استان و از نوکنده تا پارک ملی گلستان پراکنده است و برداشت چوب از این عرصه ها در قالب طرح های جنگلداری 50 سال قدمت دارد.
استان مرزی و شمالی گلستان با بیش از 20 هزار کیلومترمربع وسعت دارای 862 هزار و 825 هکتار مرتع، افزون بر 452 هزار هکتار جنگل، 62 هزار و 420 هکتار اراضی مستحدث واراضی موات و 20 هزار هکتار اراضی ساحلی است.
گلستان یک میلیون و 900 هزار هکتار جمعیت دارد که در 30 نقطه شهری و یکهزارو 75 روستا مستقرند و تامین معاش عمده ساکنان این خطه از طریق کشاورزی و دامپروری است.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان **انتشار : پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.