به گزارش خبرنگار ایرنا، فهیمه فرهمندپور روز یکشنبه در نشست صمیمی با جمعی از بانوان فرهیخته شرق استان گلستان در گنبدکاووس، اظهار داشت: بخش عمده ای از آسیب های اجتماعی جامعه از درون خانواده آغاز می شود و تا مادامی که خانواده ها نسبت به آسیب های اجتماعی بالاخص اعتیاد احساس مسئولیت نکنند، هیچ گره ای از این معضل باز نمی شود.
فرهمندپور اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای جهان، افراد مجرد بیشتر به اعتیاد گرایش پیدا می کنند اما در ایران 60 درصد معتادان افراد متاهل هستند و این نشان می دهد که وظایف و کارکردهای خانواده از جمله تربیت فرزندان، به درستی مورد توجه قرار نگرفته است.
وی با تاکید برضرورت آموزش خانواده ها درحوزه تربیت فرزندان و همسرداری، تصریح کرد: در مقابل این آموزش ها، خانواده ها نیز بایستی مهارت های زندگی را به دختران و پسران خود به صورت یکسان آموزش دهند.
مشاورز وزیر کشور در امور زنان و خانواده همچنین با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های بانوان درحوزه های مختلف، گفت: بسیاری از بانوان نسبت به این ظرفیت ها آگاهی ندارند و مهمتر از آن در کار جمعی نیز ضعیف هستیم.
فرهمندپور با سرمایه اجتماعی توصیف کردن بانوان، افزود: ظرفیت ها و توانمندی های فردی بانوان زمانی به سرمایه های اجتماعی تبدیل می شود که درقالب کار جمعی و هویت یکسان انجام شود.
وی با تاکید برضرورت تقویت حس همدلی، همگرایی و هم افزایی دربانوان جامعه، اضافه کرد: توسعه درحوزه های مختلف نیز نیازمند ترویج و نهادینه کردن فرهنگ باهم بودن است.
فرهمندپور همچنین برلزوم اولویت بندی مشکلات و مسائل حوزه بانوان در هر شهر و استان تاکید کرد و گفت: با اولویت بندی مسائل و مشکلات مبتلابه بانوان به راحتی می توان آن را در مدت زمان معین رفع کرد.
مشاوره وزیر کشور درامور زنان و خانواده، احداث بوستان خانواده یا بانوان، توجه ویژه به صنایع دستی بانوان با راه اندازی بازارچه های دائمی عرضه صنایع دستی با توجه به مباحث اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت بانوان در پست های مدیریتی را از مهمترین مطالبات بانوان در گنبدکاووس برشمرد و از فرماندار ویژه این شهرستان خواست نسبت به پیگیری مطالبات این قشر اقدام نماید.
وی گفت: درسایه احداث بوستان خانواده یا بانوان می توان به مسائل غنی سازی و گذران مفید اوقات فراغت بانوان، تندرستی و سلامت، اشتغال زنان و آموزش مهارت های زندگی به آنان توجه کرد.
وی تصریح کرد: با ترویج فرهنگ کار که بانوان نقش مهمی درآن دارند، می توان به تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز کمک کرد.
فرهمندپور افزود: دربخش صنایع دستی بانوان نیز باید این هنر تبدیل به صنعت شود تا ضمن تولید انبوه محصول، بازارچه های دائمی که مشکل اصلی دربحث فروش است بر اساس تقاضا ایجاد شود.
وی با مهم دانستن نقش تشکل های مردمی در سازماندهی مطالبات عمومی و انتقال آن به دولت، اضافه کرد: با افزایش این تشکل ها، خدمات دولت به درستی در بین گروه های هدف توزیع می شود.
به گزارش ایرنا، در این نشست فرماندار ویژه گنبدکاووس، مشاور استاندار گلستان درامور بانوان و خانواده و جمع زیادی از بانوان شهرستان های شرق استان گلستان نیز حضور داشتند که تعدادی از آنان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در سفر به شهرستان گنبدکاووس از چند واحد تولیدی حوزه توانمندسازی زنان هم بازدید کرد و از نزدیک با مسائل و مشکلات آنان آشنا شد.
شهرستان گنبدکاووس با 360 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.