کمبود فضای رفاهی، ورزشی، کتابخانه و خوابگاه دانشجویی، مشکلات معیشت اساتید و کارکنان و توجه بیشتر به زیرساختهای دانشگاه جامع گلستان از جمله مسایل مطروحه اساتید دانشگاه در دیدار شب گذشته با وزیر بود.
تخصیص کامل ارز برای تهیه تجهیزات آزمایشگاهی دیگر خواسته اساتید دانشگاه جامع گلستان از دکتر غلامی وزیر علوم بود.
دانشگاه جامع گلستان در سال ۸۸ با انتزاع از دانشگاه علوم کشاورزی گرگان راه اندازی شد که به گفته دکتر فرهاد یغمایی رییس مرکز این تفکیک به سبب برخی مشکلات خاطره خوبی را بر جای نگذاشته است.
اکنون دانشگاه جامع گلستان با افزون بر چهار هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۸۰ رشته تحصیلی تا سطح دکترا زیر نظر ۱۵۴ عضو هیات علمی، حدود ۶۰ کارمند دارد.
دانشگاه جامع گلستان در زمینی اهدایی از سوی نیکوکاران به وسعت ۷۰ هکتار در ۱۲ کیلومتری شرق شهر گرگان در محدوده شهر سرخنکلاته مراحل تکمیل ساختمان های خود را طی می کند.
به گفته دکتر منوچهر بابایی نژاد معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه جامع گلستان: اکنون ۱۲ طرح عمرانی در این دانشگاه در دست اجراست که چند طرح از جمله ساختمان مسجد، زیرسازی و روسازی معابر داخلی پردیس، فاز اول تاسیسات زیربنایی شامل فیبرنوری، پست گاز و خط انتقال، پست برق و خط انتقال، ساختمان خیرساز استادان و تصفیه خانه و خط انتقال آب مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی اضافه کرد: سه طرح مهم شامل احداث ساختمان دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم ریاضی و رایانه و سالن آمفی تئاتر و کتابخانه مرکزی با ۱۷ هزار متر مربع در دستور کار قرار گرفته که نیاز مبرم به تخصیص اعتبار دارد.
وی همچنین تکمیل سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه با زیربنای سه هزار و ۷۵۰ مترمربع دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی و هزینه ۱۵ میلیارد ریالی را از دیگر نیازهای ضروری دانشگاه جامع گلستان برشمرد و گفت: اعتبار درنظر گرفته شده برای اجرای آن ۶۰ میلیارد ریال است.
وی خواستار همکاری بیشتر در جذب اعتبار مورد نیاز طرح های عمرانی دردست اجرای دانشگاه شد.
دکتر مرتضی زنگانه رییس دانشکده فنی - مهندسی علی آباد زیر مجموعه دانشگاه جامع گلستان هم خواستار حل مشکل فضای آموزشی و اداری استیجاری این دانشکده در شهر علی آباد کتول شد.
دکتر پونه ابراهیمی مسوول گروه پژوهشی دانشگاه جامع گلستان هم خواستار تخصیص کامل ارز در نظرگرفته شده در تجهیز آزمایشگاهی دانشگاه شد و گفت: برای این دانشگاه ۲۳۷ هزار یورو ارز جهت تجهیز آزمایشگاه درنظر گرفته شده که تاکنون فقط ۲۵ درصد تخصیص یافته است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع گلستان نیز به ظرفیت این دانشگاه در توسعه همه جانبه استان بویژه در آینده اشاره کرد و گفت: طی دو سال اخیر طرح های خوبی توسط این دانشگاه از جمله در حوزه رفع آسیب های اجتماعی، محیط زیست، حمل و نقل، دولت الکترونیک و جلوگیری از بروز سیلاب ارایه شد.
دکتر مصطفی رقیمی افزود: با توجه به زندگی ۵ هزار قزاق در استان، دانشگاه گلستان ظرفیتی برای جذب دانشجوی خارجی از کشور قزاقستان است که باید در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری شود.
دکتر غلامرضا خوشفر معاون دانشجویی - فرهنگی دانشگاه جامع گلستان هم گفت: امکانات رفاهی این دانشگاه و نیازهایی همچون خوابگاه دانشجویی، سالن ورزشی، آمفی تئاتر و سلف سرویس نیازمند توجه و رسیدگی بیشتر است.
وی افزود: دانشگاه گلستان در کارگروه های استان از جمله آسیب های اجتماعی، شورای پیشگیری از وقوع جرم و مواد مخدر و سیل، ایده پردازی سازمان بهزیستی و مقابله با حاشیه نشینی حضوری فعالانه دارد.
حجت الاسلام قربان جلال مسوول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع گلستان نیز گفت: این مرکز آموزش عالی با توجه به جوان بودن، نیازمند توجه ویژه در رفع مسایل و مشکلات پیش رو است.
رییس پارک علم و فناوری گلستان هم از تاخیر چند ساله در جانمایی یا اختصاص ساختمان برای فعالیت مرکز علم و فناوری در شهر گرگان گلایه کرد و گفت: گلستان تنها استان کشور است که مرکز علم و فناوری آن فضای مناسب ندارد.
دکتر مهدی غفاری افزود: اکنون ساختمانی در شهرستان آق قلا در چند کیلومتری شمال شهر گرگان در اختیار پارک علم و فن آوری قرار دارد که علاوه بر مشکلات موجود، دسترسی اهل علم و ارباب رجوع را مشکل کرده است.
دکتر فرهاد یغمایی رییس دانشگاه جامع گلستان هم ابراز امیدواری کرد اجرای طرح آمایش در دانشگاه بتواند مشکلات پیش رو را با سرعت بیشتری کاهش دهد.
در پایان این جلسه منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری دستوراتی در خصوص رفع مشکلات صادر کرد.
معاون اداری، مالی و منابع انسانی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری هم بر حل کمبودهای دانشگاه جامع گلستان تاکید کرد و گفت: این دانشگاه در ابتدای توسعه و نقش آفرینی است.
محمدتقی نظرپور در خصوص تخصیص کامل ارز تجهیز آزمایشگاهی برای دانشگاهها ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال ۴۰ میلیون یورو به دانشگاه ها اختصاص یابد.