رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست گفت: این دانشگاه با قدمت و تجربه ۶۲ ساله، ۸۳ عضو هیات علمی متخصص، ۴ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد و در رتبهبندی دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و درمان و دانشگاههای آزاد ایران در رده دوازدهم رتبه بندی شده است.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این دانشگاه، علی نجفینژاد اظهار داشت: از پنج سال قبل این دانشگاه در زمینه تاسیس و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان، فعالیتهای کارآفرینی و تجاریسازی ایدهها فعالیتهای ارزندهای را انجام داده تا در همین محیط علمی دانشجویان بتوانند همزمان فعالیت علمی و عملی را آموخته و آماده ورود به بازار کار شوند.
وی افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آمادگی دارد در زمینههایی مانند تربیت نیروی انسانی متخصص، امضای تفاهمنامه همکاری، فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و ارایه فرصتهای تحقیقاتی با دانشگاه هرات همکاری کند.
وی همچنین از رییس دانشگاه هرات خواست زمینه حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه هرات را در همایشهای بینالمللی، کارگاهها و دورههای آموزشی که در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار میشود فراهم شود.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: امیدواریم با افزایش این همکاریهای شاهد ارتقای علم و مسیر توسعه پایدار در افغانستان و همچنین موفقیت کشورهای مسلمان و به خصوص فارسیزبانان باشیم.
رییس دانشگاه هرات افغانستان هم در این نشست گفت: دانشگاه هرات یک مجموعه علمی نوپا و جوان در افغانستان است اما در مدت کم فعالیت خود توانسته به یکی از چهار دانشگاه برتر کشور افغانستان تبدیل شود.
عبدالله فائز با ابراز خرسندی از حضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده شاهد امضای تفاهمنامه همکاری میان این دو دانشگاه معتبر باشیم تا کشور افغانستان بتواند از ظرفیتهای ایران برای سازندگی پس از جنگ استفاده کند.