سرهنگ محمد حسین برجسته ملکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مامورین دریابانی گلستان در حین گشت و پایش روزانه موفق شدند این شکارچیان را در حال رصد و رهگیری پرندگان، قبل از صید و زنده گیری پرندگان دستگیر کنند.

وی افزود: این پایگاه دریابانی تلاش خود را برای حفظ محیط زیست و پایداری از حیات وحش و برخورد با هنجارشکنان محیط زیست انجام خواهد کرد تا پهنه آبی گلستان برای شکارچیان غیرمجاز ناامن شود.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان پیش تر گفته بود که طبق مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی، صدور پروانه شکار پرندگان در این استان ممنوع است و این مصوبه تا زمان بررسی‌ جامع‌تر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در گلستان ضمانت اجرایی دارد.

محمدرضا کنعانی اظهار داشت: با توجه به اینکه گلستان در مسیر مهاجرت پرندگان قرار دارد و تالاب‌های این استان محل زمستان‌گذرانی پرندگان مهاجر است، پایش مستمر کارشناسان دامپزشکی و محیط بانان از زیستگاه‌های آبی استان انجام می‌شود.

همچنین مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت که طرح پایش و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با فعالیت ۱۵ گروه‌ واکنش سریع این اداره کل برای مواجهه با وقوع احتمالی این بیماری در شهرهای گلستان در حال انجام است.

غلامرضا محرابی اظهار داشت: در این ارتباط کارشناسان دامپزشکی در قالب گروه‌های پایش آنفلوآنزای پرندگان، مناطق پرخطر اعم از سواحل دریایی، تالاب ها و آب بندان های استان را به صورت مستمر مورد پایش و بررسی قرار می دهند.

وی گفت: تاکنون موردی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گلستان مشاهده نشده است.

استان مرزی گلستان با کشور ترکمنستان، دریای خزر و استان‌های مازندران، سمنان و خراسان شمالی همسایه است و هر ساله بخشی از پرندگان سیبری برای زمستان گذرانی به مناطق آبگیر این استان مهاجرت می کنند.

 جزیره آشوراده در ۲ کیلومتری غرب بندرترکمن همه ساله میزبان طیف گسترده ای از پرندگان آبزی و کنار آبزی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.