معصومه ابتکار عصر شنبه در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه گلستان که با رونمایی از سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده این استان همراه بود اضافه کرد: عدالت از مهمترین موضوعات مورد پیگیری دولت تدبیر و امید و استقرار آن جزو مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی اضافه کرد: شرایط باید به گونه ای باشد که درهمه سیاست ‎ها و برنامه ‎ریزی ها زنان و مردان بتوانند به صورت برابر از همه مواهب توسعه ‎ای کشور بهره ‎مند شوند.
وی ادامه داد: موضوع عدالت جنسیتی تنها به یک دستگاه و یا بخش بانوان و خانواده ارتباط ندارد بلکه همه باید خود را برای تحقق آن سهیم بدانند.
معاون رییس جمهوری گفت: سال ۹۶ هر استان مکلف شد شاخصه ‎ها و اطلس وضعیت زنان استان خود را مشخص کند که نتیجه آن تدوین سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده است.

ابتکار گفت: به دلایل فرهنگی، قومیتی و سایر موارد، تعداد دختران بازمانده از تحصیل در گلستان در حال افزایش است و آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ‎هایی اجرایی مرتبط باید برای حل آن برنامه ریزی کنند.
وی خاطرنشان کرد: در برخی مناطق کشور نسبت دختران فارغ التحصیل به پسران تحصیل کرده ۴ برابر بیشتر است که با همکاری جهاد کشاورزی طرح آموزش زنان برای تولید محصولات روستایی و استاندارد اجرا خواهد شد تا از تعداد دختران بیکار کاسته و نقش آفرینی آنان در اقتصاد و تولید کشور بیشتر شود.
ابتکار ادامه داد: ۴۱ درصد کارکنان دولت را زنان تشکیل می دهند اما به دلایل گوناگون هنوز نسبت مدیریت زنان به حضور و توانمندی آنها بسیار کم است.
وی یادآور شد: دولت دوازدهم سهم ۳۰ درصدی را برای حوزه مدیریت بانوان در عرصه مدیریتی در نظر گرفته و برخی استان ‎ها هنوز سهم خود را اجرا نکرده اند.

وی به جاذبه های گلستان اشاره کرد و گفت: 
مکان ‎هایی مانند روستای زیارت گرگان در این استان وجود دارد که مورد تعرض و آسیب متجاوزین طبیعت قرار گرفته اما دیگر نقاط بکر گلستان می توانند بیش از پیش در توسعه این استان موثر باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.