به گزارش ایرنا، رحمت اله سمیعی روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز مهندس اظهار داشت: نداشتن تجربه و مهارت و اتکا به دانش تئوری و آکادمیک از دلایل اصلی بیکاری این افراد است که در عرصه های عمل و اجرا نمی تواند موجب موفقیت و کامیابی آنان شود.
وی پیشنهاد کرد که دانش آموختگان رشته های کشاورزی با حضور در مزارع بزرگ، صنایع و واحدهای تولیدی مرتبط با کشاورزی به عنوان کارورز برای ارتقای مهارت و تجربه خود تلاش کنند.
سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان نزدیک به 9 هزار کارشناس کشاورزی دارد که بیشترین تعداد مهندس در رشته زراعت و کمترین آن مربوط به بخش باغبانی است.
در بخش زراعت و اصلاح نباتات 20 درصد، علوم دامی 12 درصد، گیاهپزشکی 10 درصد، ترویج 6 درصد و باغبانی پنج درصد کارشناس کشاورزی عضو این سازمان هستند.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلستان هم در این مراسم گفت: بیش از 80 درصد منابع آبی استان در بخش کشاورزی مصرف می شود که باید با استفاده از تجیزات مدرن و روزآمد، کاهش استفاده بی رویه از این منابع را در دستور کار قرار داد.
علی نجفی نژاد اظهار داشت: اگر نحوه بهره برداری از منابع آبی و خاک بخش کشاورزی گلستان اصلاح نشود در آینده دچار بحران شده و بهره وری زمین های زراعی به شدت کاهش خواهد یافت.
مختار مهاجر رییس سازمان جهاد کشاورزی گلستان نیز گفت که دانش آموختگان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان می توانند در افزایش بهره وری از منابع آب و خاک در استان نقش موثر و غیر قابل انکاری ایفا کنند.
پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی است.
استان گلستان یکی از قطب های کشاورزی کشور به شمار می رود.
سالانه بیش از 92 نوع گیاه زراعی و باغی در این استان تولید می شود که بیشترین آن با افزون بر یک میلیون تن به گندم اختصاص دارد.
گلستان با وسعت افزون بر 20 هزار کیلومتر مربع، علاوه بر 667 هزار هکتار زمین کشاورزی، ظرفیت هایی همچون 30 هزار هکتار باغ، 452 هزار هکتار عرصه جنگلی، 862 هزار هکتار مرتع، افزون بر 120 کیلومتر ساحل، بیش از 3 میلیون واحد دامی و بیش از یک هزار واحد مرغداری دارد.
6204/3091
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.