حجت الاسلام علی اکبر سایری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: فعالیت این مبلغان بیشتر با هدف گسترش و نشر حقایق و معارف اسلام ناب محمدی (ص)، افزایش بصیرت اسلامی و تعمیق ارزش‌های معنوی و اخلاقی در جامعه، تبیین اهداف و مواضع عقیدتی و سیاسی انقلاب اسلامی و تحکیم مبانی آن و انسجام، سازماندهی و همسو کردن فعالیت‌های تبلیغاتی مردم دربرگزاری مراسم ها است.
وی همچنین از برگزاری دسته روی هیات های مذهبی استان در سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در شهرها و روستاهای به سمت امامزادگان و گلزار شهدا خبرداد و گفت: در شهر گرگان همزمان با سراسر کشور حرکت دسته های سینه زنی و زنجیر زنی هیات های مذهبی از مساجد تا امامزاده عبدالله (ع) صبح فردا (چهارشنبه) انجام می شود.
طبق گزارش سازمان تبلیغات اسلامی گلستان، در این استان یک میلیون و 869 هزار نفری متشکل از اقوام و مذاهب مختلف، بیش از دو هزار و 400 هیات مذهبی وجود دارد که 400 هیات آن در شهر گرگان مرکز استان، فعالیت دارند.
حضرت محمد(ص) در 17 ربیع الاول عام الفیل در شهر مکه چشم به جهان گشود؛ پدر پیامبر(ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر 2 از قبیله بزرگ قریش بودند.
رسول اللّه، نبی اللّه، مصطفی، محمود، امین، خاتم، مزمل، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشر، منذر، مذکر، یس و طه‏ از القاب و ابوالقاسم و ابو ابراهیم نیز کنیه پیامبراسلام (ص) است.
آن حضرت در سن 40 سالگی به مقام رسالت رسید و به مدت 23 سال عهده ‏دار امر رسالت و نبوت بود؛ پیامبر(ص) در 28 صفر سال 11 هجری قمری و در سن 63 سالگی از دنیا رفت.
امام حسن (ع) فرزند امام علی بن ابیطالب(ع) و حضرت فاطمه(س) در شب نیمه ماه مبارک رمضان سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود.
ابو محمد تنها کنیه آن حضرت و سبط ، سید، زکی و مجتبی از القاب ایشان می باشد که مجتبی معروفترین لقب دومین پیشوای شیعیان است؛ امام حسن(ع) از جهت منظر، اخلاق، پیکر و بزرگواری به رسول اکرم(ص) بسیار شبیه بود.
حسن بن علی(ع) بیش از چند سال از دوران جد بزرگوارش را درک نکرد، چراکه ایشان تقریبا هفت سال بیش نداشت که پیامبر اسلام رحلت کرد. همچنین ایشان پس از شهادت پدر بزرگوار خود به امر خدا و طبق وصیت آن حضرت، به امامت رسید و نزدیک به 6 ماه به اداره امور مسلمین پرداخت.
پیشوای دوم شیعیان، دارای خصوصیات اخلاقی و رفتاری بسیاری از لحاظ علم، تقوی، زهد و عبادت بود و به علت سخاوت بی حد به کریم اهل بیت(ع) شهرت یافت و از لحاظ بذل و بخشش و دستگیری از درماندگان نیز در عصر خود زبانزد خاص و عام بود.
سیره عملی آن حضرت در تمام شئون زندگی الگویی برای تمام زنان و مردان عالم است، چراکه بسیار شجاع و با شهامت بود به گونه ای که در جنگ های بسیاری شرکت کرده بود و هرگز ترس و بیم در وجود او راه نداشت، این امام همام در راه پیشرفت اسلام از هیچ کاری دریغ نمی ورزید و همواره آماده مجاهدت در راه خدا بود و 28 صفر سال 50 هجری قمری و در 47 سالگی به شهادت رسید.
6204/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.