استفاده از چهار یار کمکی برای شرکت‌کننده اصلی مسابقه که ترکیبی از هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله موسیقی، بازیگری و نویسندگی است به غنای بیشتر این مسابقه کمک کرده است. در واقع «صداتو» سعی کرده با بهره‌گیری از حضور فردی چون محسن شریفیان به اهمیت موسیقی نواحی و فولکلور بیش از پیش بپردازد.

«صداتو» به کارگردانی حامد جوادزاده یک مسابقه معمایی است که در آن می‌توان اثراتی از یک برنامه استعدادیابی را هم جستجو کرد. «صداتو» که ایده آن از یک مسابقه جهانی اقتباس شده و با توجه به عرف جامعه ایرانی ایرانیزه شده و با فرهنگ داخلی هماهنگ است یکی از برنامه‌های مهیج نمایش خانگی است که توانسته مخاطبان بسیاری را با خود همراه کند.

استفاده از چهار یار کمکی برای شرکت‌کننده اصلی مسابقه که ترکیبی از هنرمندان عرصه‌های مختلف از جمله موسیقی، بازیگری و نویسندگی است به غنای بیشتر این مسابقه کمک کرده است. در واقع «صداتو» سعی کرده با بهره‌گیری از حضور فردی چون محسن شریفیان به اهمیت موسیقی نواحی و فولکلور بیش از پیش بپردازد.

حضور محمد بحرانی هم نه تنها توانسته در کنار محسن شریفیان به افزایش سطح کیفی موسیقی در این برنامه کمک کند بلکه با طنازی‌ها و استعداد شگرف او در موسیقی برنامه «صداتو» لحظات دلپذیری را پشت سر می‌گذارد.

امیرمهدی ژوله با چهره‌ای متفاوت از آنچه مخاطب در ذهنش از او داشت در این مسابقه حضور دارد. نویسنده پر توان سریال‌های طنز تلویزیون و سینما در اینجا فارغ از شوخ طبعی‌اش نشان داد بیش از اندازه احساسات رقیقی دارد و هر لحظه و در هر موقعیتی خودش را با شرکت کننده مسابقه همراه و هم مسیر می‌داند. هوش و ذکاوت ژوله در حل معماهای صداتو یکی از نکات مثبت حضور او در این مسابقه در مقام هلپر یا کمک کننده است.

شبنم مقدمی نقش مادر را در میان هلپرها دارد. او با نگاهی دلسوزانه و تخصص ویژه‌اش در بازیگری توأمان توانسته به شرکت‌کننده‌ها کمک کند و به واسطه درک صحیح‌اش از چگونگی اجرای خواننده‌ها در مقاطع بسیاری نظرات سازنده‌ای داده است.

 

photo_2023-08-28_18-22-27

 

در فصل اول برنامه صداتو شاهد حضور شرکت‌کننده‌هایی از طیف‌های مختلف جامعه بودیم. افرادی که با انگیزه‌های متفاوت در این مسابقه شرکت کرده بودند و اهداف متفاوتی را برای به دست آوردن جایزه بزرگ آن در سر پرورش می‌دادند. ویژگی اصلی «صداتو» ایجاد حس همدلی میان شرکت کننده و چهار هنرمندی است که با احساس مسئولیت در کنار او به حل معمای پیدا کردن خواننده اصلی از میان خوانندگان دروغین در کنارش حضور دارند. گو اینکه وقتی انگیزه‌ها و هدف فرد شرکت‌کننده را متوجه می‌شوند انگار خودشان را با آن هدف شریک می‌دانند.

حالا که به قسمت‌های پایانی فصل اول این مسابقه نزدیک می‌شویم و گویا سازندگان برنامه تصمیم دارند فصل دوم آن را نیز بسازند بد نیست برخی از پیشنهادهایی که می‌تواند به بهتر شدن برنامه کمک کند را با هم مرور کنیم.

اجرای محسن کیایی یکی از نقاط قوت این مسابقه است. اما شاید بد نباشد در کنار نظمی که او در اجرا دارد یک مجری دیگر با روحیه شوخ‌طبعی بیشتر حضور داشته باشد که در لحظاتی که مسابقه به سمت هیجان بیشتر می‌رود از حضور او نیز استفاده کند.

دکور مسابقه صداتو رنگبندی تیره‌ای دارد و این مناسب مسابقه‌ای با حال و هوای شاد نیست. شاید بهره‌گیری از طیف رنگ‌های شاد‌تر و استفاده بیشتر از نور به طوری که تماشاگران داخل استودیو هم معلوم شوند به جذابیت‌های مسابقه کمک کند.

حضور تماشاگران در داخل استودیو خیلی باسمه‌ای و بی جهت است. به نظر می‌آید سازندگان برنامه باید فکری به حال حضور تماشاگران کنند و به نوعی آن‌ها را در فضای مسابقه وارد کنند تا بتوانیم این تعامل را بیش از پیش میان شرکت‌کننده و مردم داشته باشیم. مثلا حدس برخی از اتفاق‌ها و کمک گرفتن از تماشاگران و جویا شدن از نظر آن‌ها به تعامل بیشتر در مسابقه کمک می‌کند.

جایزه 200 میلیون تومانی صداتو یکی از انگیزه‌های اصلی و شاید مهم‌ترین دلیل برگزاری این مسابقه باشد. اما سهم هلپرها و یا حتی تماشاگران از این جایزه چقدر است؟ تقریبا هیچ! شاید اگر در فصل جدید مسابقه «صداتو» شاهد باشیم که هلپرها نیز در کسب این جایزه سهیم هستند و یا حتی تماشاگرانی که می‌توانند با حدس درست به شرکت کننده مبلغی از جایزه را ببرند آن‌وقت هیجان در مسابقه «صداتو» به سقف می‌رسد.

روش تعاملی مسابقه صداتو با مخاطبان داخل خانه که از امکانات فیلیمو بهره می‌برند یکی از بهترین روش‌های تعاملی در دنیای امروز رسانه است. صداتو با هوشمندی بسیار توانسته است راهی را برای مخاطبان امروز باز کند که پلتفرم‌های نمایش خانگی را به بهترین مکان برای رسیدن به سرگرمی‌های خانوادگی تبدیل کند. باید منتظر فصل دوم این مسابقه جذاب باشیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.