الیاس تاج الدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان تولید محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سالیانه 10 هزار تن بود.
وی بیان کرد: توسعه آبیاری تحت فشار، افزایش سطح زیر کشت باغستان‌ها، گلخانه‌ها، کشت‌های پردرآمد و اشتغالزای گیاهان دارویی دلیل افزایش چشمگیر میزان محصولات کشاورزی در این استان بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 32 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به سیستم‌های آبیاری نوین تجهیز شده است.
بهاءالدینی افزایش بهره‌وری، سهولت آبیاری، امکان آبیاری زمین‌های شیب دار و جلوگیری از شست و شوی بی‌رویه خاک، صرفه جویی در نیروی کار و پیشگیری از کارهای سخت را از جمله مزایای استفاده از روش‌های نوین آبیاری ذکر کرد.
وی ابراز داشت: اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار سبب صرفه جویی 150 میلیون متر مکعب آب سفره‌های زیرزمینی استان شده است.
تاج الدینی گفت: 100 میلیون ریال وام بلاعوض برای هر هکتار آبیاری قطره‌ای به کشاورزان این استان پرداخت می‌شود.
وی اظهار داشت: 85 هزار هکتار از 270 هزار هکتار زمین کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد آبی است.
تاج الدینی سطح زیر کشت باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد را 44 هزار هکتار برآورد کرد که سالیانه 285 هزار تن محصول از آن برداشت می‌شود.
وی با اشاره به لزوم گسترش کشت گلخانه‌ای برای مدیریت مصرف آب و بهبود کمی و کیفی محصول کشاورزی بیان کرد: در حال حاضر کشت گلخانه‌ای در 44 هکتار زمین این استان انجام می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به امکان ایجاد 150 فرصت شغلی و درآمد سالیانه یک میلیارد و 600 میلیون ریال در هکتار زیر کشت گیاه دارویی گل گاوزبان گفت: توسعه کشت متنوع از جمله گیاهان دارویی ضروری است.
تاج الدینی افزود: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این استان 200 هکتار است.
استان کهگیلویه و بویراحمد یک درصد مساحت ایران را در اختیار دارد و جمعیت آن طبق سرشماری نفوس و مسکن سال 95 از مرز 713 هزار نفر گذشته است.
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.