به گزارش ایرنا، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی روز پنجشنبه در جمع اعضای هیات رئیسه خانه مطبوعات کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: انجام این حرکت که نوعی مغلطه کاری و سفسطه محسوب می شود بزرگترین و بدترین خیانت به حوزه رسانه ، ادبیات و آینده جامعه است.
وی فضای مجازی را در این برهه زمانی بسیار لرزان، شکننده و سرشار از دروغ پراکنی ها و شایعه سازی ها به جای بیان واقعیت ها دانست و بر ضرورت تفکیک قائل شدن و تفاوت میان فضای رسمی ورسانه ای با فضای مجازی در جامعه تاکید کرد.
نماینده مردم کهگیلویه وبویراحمد در مجلس خبرگان رهبری، گفت: در فضای مجازی دروغ می شنوی ، تکذیب دروغ هم می شنوی وبه نوعی تکذیب در تکذیب ها و تسلسل ها در آن فراوان است.
آیت الله ملک حسینی با تاکید بر اینکه باید مراقب بود که فضای رسانه ای و رسمی به این نوع تسلسل و کارکرد فضای مجازی دچار نشود، گفت: ترور شخصیتی افراد به راحتی در فضای مجازی نشانه می رود، آبروها بر باد می رود، معامله های نامشروع در آن شکل می گیرد و روز به روز این فضای آلوده تکرار می شود اما در عین حال برخوردها هم تاکنون اثرگذار نبوده است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد اضافه کرد: تجربه نشان داده که برخوردهای جزایی و قضایی نیز تاکنون برای اصلاح روند فضای مجازی کارساز نبوده است.
آیت الله ملک حسینی خطاب به صاحبان قلم در عرصه مطبوعات رسمی و رسانه های مکتوب یادآور شد: به نظر می رسد گاهی اوقات تشابه های کارکردی بین این 2 فضای موجود شکل می گیرد که بسیار خطرناک است.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه مندرجات ومحتویات رسانه های مکتوب ورسمی باید همواره مبتنی بر واقعیت های موجود باشد، گفت: فضایل انسانی و اخلاق ایجاب می کند که فضای مطبوعاتی باید بر پایه خیرخواهی، صداقت و دوراندیشی استوار باشد.
وی تصریح کرد: انسانی که قلم به دست می گیرد باید بداند که نسبت به حال و آینده مسئول است.
آیت الله ملک حسینی یادآورد شد: هرگاه احساس شد که کارکرد یک رسانه بر پایه صداقت ، دوراندیشی و خیرخواهی باشد می توان ادعا کرد که چنین رسانه ای ، رسانه فاخر و قابل اطمینان است.
آیت الله ملک حسینی ادامه داد: هرگاه این عناصر(صداقت و دوراندیشی) در عرصه رسانه ای شکل گرفت، سایر عناصر مورد نیاز و ضروری نیز معناو مفهوم پیدا می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به داشتن قلم پویا و به روز در فضای مطبوعاتی تاکید کرد و گفت: ضرورت تحقق این مهم افزایش میزان مطالعه و تحقیقات عمیق، متنوع و خواندن آثار ونوشته های افراد صاحب اثر و صاخب قلم در عرصه های گوناگون است.
وی با بیان اینکه قلم های به کار رفته ومطالب انتشار یافته در فضای مجازی آنقدر مبتذل، پیش پا افتاده و نشان از زوال ادبیات است، گفت: گاه این نوع و شیوه نگارش در فضای رسانه ای و مطبوعاتی و یا سرمقاله ها نیز قابل مشهود است.
آیت الله ملک حسینی جذب مخاطب به هر شیوه و قیمتی را برای رسانه بسیار خطرناک دانست و گفت: اینکه برخی رسانه ها با این تصور که برای آنکه این فضای مجازی اینگونه پرمخاطب شده پس او هم باید به دنبال جذب و افزایش مخاطب به هر قیمتی باشند ، خطرناک و نوعی خیانت به آینده جامعه محسوب می شود.
وی با بیان اینکه افزایش میزان مخاطبان در فضای مجازی مبتنی بر یک اصل ناروا و ناپسند شکل گرفته است، گفت:چنین شیوه ای چنانچه در دنیای مطبوعات معنا و مفهوم پیدا کند بسیار وحشتناک است.
وی ابراز داشت: کسی که می خواهد در مطبوعات قلم بزند و وارد این عرصه حساس شود باید سعی کند که به طور مستمر به معلومات ودانش روز خود بیفزاید و روازنه یک واژه ای نو در نوشته ها ومقالات و مندرجات رسانه ای خود به کار گیرد.
آیت الله ملک حسینی گفت: قلم زدن های دوپهلو و پیچیده دور از شان و ساحت اخلاق حرفه ای و رسانه ای و خیانت به جامعه و آینده این عرصه است.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.