به گزارش ایرنا، غلامرضا تاجگردون پنجشنبه شب در گفت و گوی زنده تلویزیونی با اشاره به تحولات کشور در زمان تدوین، تصویب و اجرای بودجه سال جاری اظهار داشت: بودجه در شرایطی عادی تدوین، در زمان خاص زمستان سال 1396 تصویب و هم اکنون با تحولات کنونی در حال اجراست که برای رفاه حال مردم نیازمند تغییر اولویت هاست.
وی تصریح کرد:تصویب 17 هزار میلیارد تومان برای اشتغال از مهمترین بخش های بودجه سال جاری است که به دلیل نیاز مردم باید در اولویت تحقق قرار داشته باشد.
وی بیان کرد: حذف 30 میلیون نفر از دریافت یارانه و افزایش قیمت حامل های انرژی از دیگر بخش های مهم بودجه امسال است که قرار بود هزینه های آن در حوزه اشتغال سرمایه گذاری شود اما در شرایط کنونی امکان اجرای آن وجود دارد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با یادآوری تغییر مدیریتی در بانک مرکزی گفت: بهتر بود این تغییر زودتر انجام می شد اما با توجه به تجارب دکتر عبدالناصرهمتی در پیدا کردن راهکارهای گرهگشا در بیمه و بانک امیدوار کننده است.
تاجگردون درباره وضعیت توسعه کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل افزایش چشمگیر بودجه در سال های اخیر زیرساخت هایی مانند آب، برق،گاز، راه ها و سایر حوزه ها در رده ششم تا نهم کشور قرار دارد اما در زمینه شاخص اقتصادی و درآمد مردم این استان در رده بیست و نهم قرار دارد که نیازمند تلاش بیشتری است.
وی ابراز داشت: منابع مالی مردم استان به جای هزینه شدن در ظرفیت هایی مانند گردشگری، کشاورزی،نفت و گاز و ایجاد درآمد در بانک های خصوصی سپرده گذاری و از استان خارج می شود.
تاجگردون در مورد ابهامات مطرح شده درباره اختلافات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد درباره توزیع بودجه نفت بیان کرد: هرسه نماینده تلاش خوبی برای هم افزایی و استفاده از ظرفیت های یکدیگر در توسعه دارند.
وی افزود: براساس قانون بودجه سه درصد درآمدهای نفت یک سوم در مناطق نفتخیز و بقیه در مناطق کمتر توسعه یافته هزینه می شود.
تاجگردون بودجه اختصاص یافته از محل درآمدهای نفتی به استان کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته را یکهزار و 800 میلیارد ریال و در سال جاری را یکهزار و 900 میلیارد ریال اعلام کرد.
تاجگردون بیان کرد: هم اکنون کهگیلویه و بویراحمد از نقطه نظر بودجه عمرانی در رده پانزدهم کشور قرار دارد که وضعیت مناسبی است.
نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد در سال 1395، 17.7 درصد بوده که در سال 1396، با 4.4 درصد کاهش به 13.3 درصد رسید.
کهگیلویه و بویراحمد 713 هزار نفر جمعیت دارد که حدود 46 درصد آنان در روستاها زندگی می‌کنند و یک درصد خاک و جمعیت کشور را داراست.
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.