علی محمد احمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان منابع مالی در اختیار استان قرار گرفته و فرآیند پرداخت آن نیز توسط دستگاه های متولی و نظارتی و با هماهنگی حوزه عمرانی استانداری کهگیلویه وبویراحمد به افراد واجد شرایط و خسارت دیده انجام می شود.
وی تصریح کرد: سود تسهیلات پرداختی به خسارت دیدگان در روستاها 4 و در مناطق شهری نیز 5 درصد تعیین شده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: بر اساس برآوردی که حوزه مدیریت بحران استانداری و سایر دستگاه های متولی از جمله بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان انجام داده بودند میزان خسارت ناشی از بروز زمین لرزه های سال جاری در استان رقمی افزون بر 2 هزار و 500 میلیارد ریال بوده است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد افزود: این میزان خسارت در بخش های مختلف شامل تاسیسات زیربنایی، آب ، برق، مخابرات، ساختمان های دولتی ،منابع آبی، کشاورزی ، راه و مناطق مسکونی بوده است.
وی تصریح کرد: افزون بر یکهزار و 600میلیارد ریال از این میزان در بخش منازل مسکونی بوده که عمده آنها در روستاهای شهرستان های بویراحمد و دنا بوده است.
وی گفت: بر اساس اعلام حوزه عمرانی و مدیریت بحران استانداری شمار منازل مسکونی خسارت دیده در 2 شهرستان بویراحمد و دنا به ویژه در روستاها افزون بر پنج هزار مورد است که 10 تا بالای 90درصد خسارت دیده اند.
احمدی ادامه داد: 25 تیم ارزیاب پنج نفره از کارشناسان دستگاه های متولی از جمله بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مسئولیت ارزیابی و کارشناسی از منازل مسکونی در استان را بر عهده گرفتند که بر اساس اعلام آنها بیش از سه هزار و 800 واحد مسکونی خسارت دیده ، دچار تخریب و ترکیدگی شدید شده و تا حدودی غیرقابل سکونت هستند.
بر اساس اعلام مدیریت بحران استانداری کهگیلویه وبویراحمد 43 زمین لرزه طی ماه های اردیبشهت و خرداد سال جاری در سطح شهرستان های بویراحمد و دنا رخ داده است.
بر اثر وقوع زمین لرزه ها 280 نفر نیز مصدوم شدند.
از مجموع 43 زمین لرزه رخ داده در این مدت یک مورد بالای 5ریشتر ، سه مورد بین چهار تا 5 ریشتر، سه مورد بین سه تا چهار و مابقی نیز کمتر از سه ریشتر بود.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.