محسن جعفری نژاد روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته با وقوع 16 مورد آتش سوزی در مناطق حفاظت شده بیش از 56 هکتار از این مناطق در آتش سوخت.
وی افزود: افزایش بارش‌های بهاره در سال جاری باعث رشد بیش از حد علفزارها درمناطق جنگلی شده و زمینه آتش سوزی‌ها را فراهم می‌کند.
جعفری نژاد تصریح کرد: برای مقابله با آتش سوزی‌ها در مناطق حفاظت شده تیم‌های ستاد راهبردی و عملیاتی واکنش سریع در این نهاد تشکیل شده است.
وی با اشاره به ایجاد گشت‌های سیار و پایش مستمر مناطق اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 9 مورد آتش سوزی رخ داده و 24 هکتار از مناطق در این آتش سوزی‌ها ازبین رفته است.
جعفری نژاد تصریح کرد: نیاز است کشاورزان، دامداران و گردشگران حاشیه مناطق حفاظت شده نسبت به وقوع آتش سوزی آگاهی کامل داشته باشند.
وی بیان کرد: عوامل بیشتر آتش سوزی‌ها انسانی بوده و می‌طلبد مردم هنگام ورود به طبیعت تا حد امکان از روشن کردن آتش خودداری کنند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با 312 هزار و 500 هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونه‌ای که افزون بر 20 درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود 40 درصد گونه‌های دارویی کشور را در خود جای داده است.
هم اینک هفت منطقه حفاظت شده با وسعت 93 هزار و 660 هکتار، دنای شرقی با وسعت 28 هزار و 202 هکتار، خاییز سرخ با مساحت 33 هزار و 235 هکتار، خامی با وسعت 25 هزار و 671 هکتار، دیل با 10 هزار و 381 هکتار، سولک با 2 هزار 4287 هکتار و سیوک با 12 هزار 858 هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.
کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.
7531/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.