به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی روز دوشنبه در نشست مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: دستگاه های مختلف اجرایی این استان در همین راستا همکاری و مشارکت همه جانبه ای با اداره کل آموزش و پرورش استان داشته باشند.
وی افزود: فراهم شدن امکانات و بسترهای لازم برای بلوغ و نبوغ فکری دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد در تمامی مقاطع تحصیلی ضرورتی انکارناپذیر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: سرمایه گذاری در هیچ عرصه ای اثربخش تر از حوزه مهم و حساس آموزش و پرورش نیست.
احمدی عنوان کرد: نظرها و پیشنهادهای دستگاه های مختلف اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در مورد کتاب حقوق شهروندی ویژه دوره پیش دبستانی گرفته شود.
وی ابراز داشت: باید در این کتاب از موضوع های کاربردی، مفید و مؤثر استفاده شود و ابداعات جدید آموزشی نیز در آن توسط مسئولان و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش استان مدنظر قرار گیرد.
احمدی گفت: تولید محتوای مطلوب برای این کتاب نوعی سرمایه گذاری کلان برای آینده سازان کشور و کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود به طوری که اهمیت آن هرگز قابل مقایسه با ساخت پل بشار یاسوج، کارخانه سیمان و یا تصفیه خانه نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش تولید محتوای آموزشی برای دوره پیش دبستانی به استان ها واگذار شده است.
هادی زارع پور اظهار داشت: رئیس جمهوری تأکید ویژه ای بر مسأله مهم حقوق شهروندی دارد و منشور آن نیز توسط دولت دوازدهم تهیه و تدوین شد.
وی افزود: در همین راستا کتاب «شهروندان کوچک» با موضوع آموزش مؤلفه های مختلف حقوق شهروندی در دوره پیش دبستانی توسط مسئولان و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در حال تهیه و تدوین است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این کتاب 20 صفحه ای به صورت تصویری و شعر بوده و تعدادی از مهمترین سرفصل های آن نیز شامل مباحث تفکیک و دفن صحیح زباله، مدیریت پسماند، قانون مداری، بهداشت و نظافت شخصی، قوانین راهنمایی و رانندگی، حفظ محیط زیست و صرفه جویی در مصرف انواع حامل های انرژی است.
زارع پور عنوان کرد: هم اینک هشت مرکز یادگیری محلی در کهگیلویه و بویراحمد ایجاد و راه اندازی شده و استان در این زمینه رتبه نخست کشور را دارد.
وی ابراز داشت: برنامه ریزی شده که این تعداد تا پایان امسال به 16 مورد برسد و رویکرد جدید اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز ایجاد و راه اندازی این مراکز در مناطق حاشیه ای شهرهای مختلف استان به ویژه یاسوج است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این مراکز علاوه بر آموزش سواد به افراد کم سواد و بی سواد انواع مهارت های زندگی و اجتماعی نیز ارائه می شود و تعداد شرکت کنندگان در آنها باید حداقل 50 نفر باشد.
زارع پور اظهار داشت: برنامه عملیاتی سالانه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد برای سال 1398 - 1397 در حال تهیه و تدوین است.
وی افزود: نرخ باسوادی جمعیت 10 تا 49 سال کهگیلویه و بویراحمد در سال 1395 و بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن 92.7 درصد بوده که این میزان در سال 1396 به 93.3 درصد افزایش یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پیش بینی می شود که نرخ باسوادی جمعیت 10 تا 49 سال این استان تا پایان امسال به 93.9 درصد برسد.
زارع پور عنوان کرد: سهمیه سال 1396 کهگیلویه و بویراحمد در بحث سوادآموزی 2 هزار و 500 نفر بود که به طور کامل محقق شد.
وی با اشاره به اینکه سهمیه امسال کهگیلویه و بویراحمد در بحث سوادآموزی 2 هزار و 655 نفر است، ابراز داشت: سال گذشته 314 زن روستایی و عشایری استان زیر پوشش آموزش های سوادآموزی قرار گرفتند و تعهد استان تا پایان امسال نیز 400 نفر خواهد بود.
زارع پور گفت: سال گذشته 100 نفر از سوادآموزان کهگیلویه و بویراحمد در دوره آموزش رایانه شرکت کردند و تعهد استان تا اواخر سال 1397 نیز 150 نفر است.
وی اظهار داشت: تفاهم نامه همکاری با 23 دستگاه اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در زمینه سوادآموزی منعقد شده و به زودی نیز سه نهاد دولتی استان که بیشترین فعالیت را در این راستا داشته اند شناسایی و تجلیل می شوند.
افزون بر 152 هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند.
7535/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.