داود راهزادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 234خانوار در این تعداد روستا ساکن هستند.
وی بیان کرد: اعتبار برقرسانی به این روستاها با موافقت نهایی شرکت توانیر مشخص می شود.
وی عنوان کرد: بیشترین روستاهایی که در سال جاری در استان کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق برخودار می شوند در شهرستان بویراحمد قرار دارند .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 12 روستا در شهرستان بویراحمد، پنج روستا در چرام، سه روستا در باشت، 2 روستا در گچساران، 2 روستا در کهگیلویه و 2 روستا در شهرستان لنده از جمله روستاهایی هستند که از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد برای برقرسانی به شرکت توانیر اعلام شده اند.
وی ابراز داشت: براساس تصمیم شرکت توانیر، برقرسانی به روستاهایی که با شبکه های فشار متوسط یک کیلومتر فاصله دارند در اولویت برقرسانی روستایی قرار دارند.
وی افزود: تمامی روستاهای با کد روستایی در کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق پایدار برخودار شده اند.
راهزادی مهمترین مشکلات برای برقرسانی به روستاهای زیر 10 خانوار در استان کهگیلویه و بویراحمد را منابع طبیعی و اراضی ملی، حریم محورهای ارتباطی، نداشتن کد روستایی وزارت کشور و عشایری بودن آنان عنوان کرد.
یک هزار و 763 روستا در کهگیلویه و بویراحمد از نعمت برق پایدار برخودار هستند.
میزان مصرف برق در این استان در سال 1396 حدود 7.5 درصد نسبت به سال 1395 رشد یافت که بیشترین مقدار آن مربوط به شهرستان گچساران است.
241 هزار و 636 مشترک برق در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد 202 هزار و 649 اشتراک آن معادل 83 درصد خانگی است.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.