به گزارش ایرنا، عزیز فیلی روز دوشنبه در نشست شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: 24 کارخانه شن و ماسه رودخانه ای و کوهی در شهرستان های بویراحمد و دنا وجود دارد که از این تعداد 18 مورد فعال است.
وی افزود: 14 مورد از این 18 کارخانه دارای پروانه بهره برداری هستند و از این 14 مورد نیز تنها هفت مورد معادل 50 درصد اقدام به تولید و عرضه محصول استاندارد می کنند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علاوه بر تصمیم گیری قاطع و اساسی در مورد کارخانه های شن و ماسه این استان باید به سمت تولید و عرضه شن و ماسه کوهی حرکت کرد.
فیلی عنوان کرد: معادن انتخابی در کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت، تولید و عرضه شن و ماسه کوهی باید کیفیت و استاندارد لازم را داشته باشند.
وی ابراز داشت: آزمایشگاه فنی مکانیک خاک و اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی کهگیلویه و بویراحمد واحدهای تولید کننده مصالح ساختمانی باکیفیت و دارای استاندارد این استان را شناسایی و به افکار عمومی و دستگاه های اجرایی دارای طرح های عمرانی از قبیل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری ها اعلام کنند.
مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: علاوه بر منازل شخصی تعدادی از ساختمان های اداری و دولتی استان نیز در زلزله های اخیر آسیب دیدند که ضرورت توجه به بحث مقاوم سازی ساخت و سازها در استان را چند برابر می کند.
سید حسین کاظمی اظهار داشت: بسیاری از ساخت و سازهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد ناشی از کم کاری، سهل انگاری یا کم توجهی اعضای کمیسیون ماده 100 استان است.
وی افزود: باید اعضای کمیسیون ماده 100 کهگیلویه و بویراحمد بیش از پیش به وظایف خود عمل کنند تا ساخت و سازهای خلاف، بی ضابطه و بدون پروانه در این استان کاهش یابد یا انجام نشود.
کاظمی بیان کرد: هم اینک کمیسیون ماده 100 کهگیلویه و بویراحمد به محل سودجویی و منفعت طلبی برای عده ای تبدیل شده است.
معاون فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: دستگاه های متولی ساخت و ساز در این استان شامل اداره کل راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی و شهرداری ها با توجه به بروز زلزله های اخیر در استان جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز را گرفته و برخورد جدی کنند.
سید انتظام سهمگین اظهار داشت: هیچگونه ساخت و سازی در کهگیلویه و بویراحمد اعم از منازل مسکونی، طرح های عمرانی یا ساختمان های اداری و دولتی نباید بدون حضور مهندسان ناظر انجام شود.
وی افزود: کارخانه های شن و ماسه رودخانه ای کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان های بویراحمد و دنا سبب تخریب بستر رودخانه ها شده است.
سهمگین بر لزوم محصور شدن محدوده اطراف کارخانه های شن و ماسه رودخانه ای شهرستان های بویراحمد و دنا برای جلوگیری از پیشروی هر چه بیشتر آنها و تخریب نکردن عرصه های زیست محیطی تأکید کرد.
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.