فرید محبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع این بیماران زیر پوشش 119 نفر را بیماران خاص، شامل بیماران مبتلا به پیوند کلیه، تالاسمی، دیالیزی و ام اس تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: 781 نفر دیگر را نیز بیماران صعب العلاج و مبتلایان به انواع سرطان، انواع سندرم، اختلالات شدید جسمی و حرکتی، اختلالات مزمن عصبی، بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های شدید استخوانی هستند.
محبی گفت: از این تعداد بیماران بیش از 240 نفر هزینه نگهداری در منزل دریافت می کنند.
وی ابراز کرد: بیش از 4 میلیارد ریال این نهاد حمایتی در سال گذشته در زمینه فرانشیز بستری، خرید تجهیزات پزشکی و هزینه نگهداری در منزل و فرانشیزدارو به این بیماران کمک کرد.
محبی اظهار داشت: با توجه به هزینه‌ های سنگین درمانی بیماران خاص و صعب ‌العلاج زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد از افراد نیکوکار انتظار می رود کمیته امداد استان را در زمینه کمک به این بیماران یاری دهند.
محبی عنوان کرد: 10 هزار و 900 نفر از مددجویان ساکن در شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت کهگیلویه و بویراحمد از جمله یاسوج، دوگنبدان و دهدشت دارای کارت بیمه خدمات درمانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هستند.
وی ابراز داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد برای ارائه خدمات درمانی به جامعه هدف خود با 82 مرکز درمانی دولتی و خصوصی استان قرارداد همکاری منعقد کرده است.
18 اردیبهشت روز بیماری های خاص و صعب العلاج است.
29 هزار و 719 خانوار با جمعیتی افزون بر 70 هزار نفر مستمری بگیر کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند و به سه هزار و 600 خانوار با جمعیت 12 هزار و 600 نیز خدمات تک یا چند موردی در طول سال ارائه می‌ شود.
75 درصد افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد روستایی، 23 درصد شهری و 2 درصد نیز عشایر است.
شهرستان لنده با 21 درصد و گچساران نیز با سه درصد به ترتیب بیشترین و کمترین افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در کهگیلویه و بویراحمد را به خود اختصاص داده ‌اند.
2082/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.