به گزارش ایرنا، فریبا درخشان نیا روز شنبه در همایش تجلیل از مددکاران بهیزیستی کهگیلویه وبویراحمد افزود: مولفه ها و دلایل زیادی در بروز این چالش و کاهش میزان تعلق اجتماعی و حس ناامیدی در جامعه و خانواده ها نقش دارند.
وی تصریح کرد: امروز وقتی یک جوان تحصیلکرده نسبت به آینده و پیش نیازهایی که برای رفاه و آرامش خود ترسیم می کند از قبیل کار و اشتغال، مسکن و ازدواج سرخورده می شود در نتیجه احساس تعلق و غرور ملی وی نیز به همان میزان کاهش پیدا می کند.
این مسئول یادآور شد: حتی بر اساس آمارهای غیررسمی بیش از یک و نیم میلیون جوان ایرانی و جوان نخبه این کشور به دلیل همین سرخوردگی ها و ناامید شدن منظر فرصتی برای رفتن از کشور خود هستند.
درخشان نیا افزود: البته سیاست ها و راهبردهای دولت ها نیز در بروز این چالش نقش داشته و اینکه همه نیازها و مشکلات را تنها متوجه خانواده می دانیم و دولت خود را در تامین این نیازها و خواسته ها مبرا دانسته و همین امر تا حدود زیادی در بروز این بحران نقش داشته است.
مدیرکل دفتر توانمندسازی خانواده و زنان سازمان بهزیستی کشور گفت: حتی بر اساس مطالعه کیفی که در سال 92 توسط این سازمان انجام گرفت نسبت به افزایش میزان مهاجرت نخبگان هشدار داده بود و اینکه یک جوان تحصیلکرده ایرانی همواره تمایل به خروج از ایران و حضور در کشور اروپایی را برماندن در کشور ترجیح می دهد.
در این همایش از تعدادی مددکاران اجتماعی استان تجلیل شد.
3016/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.