عزیز فیلی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد مسافر نوروزی در مدارس، خانه‌های مسافر ، پارک‌ها و دیگر اقامتگاه‌های پیش بینی شده اسکان یافتند.
وی تصریح کرد: حرم بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) و دشتک دیل در گچساران، گردنه شلال دون باشت، چشمه بلقیس چرام و تنگ پیرزال دارای بیشترین تعداد مسافر نوروزی اسکان یافته بوده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس افق چشم انداز و طرح آمایش سرزمینی تا سال 1400 شمار گردشگران داخلی در این استان نیز باید به بیش از پنج میلیون گردشگر برسد.
وی ادامه داد: میزان افزایش شمار گردشگران داخلی برای هر سال حدود 15 درصد پیش بینی شده است.
فیلی ابراز داشت: حدود 2 هزار گردشگر خارجی نیز از فروردین سال 95 تاکنون از مناظر طبیعی، تاریخی و مذهبی در این استان دیدن کرده‌اند.
وی افزود: ورود این تعداد گردشگران خارجی به استان در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 15درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: بر اساس سند چشم انداز و طرح آمایش سرزمینی کهگیلویه و بویراحمد شمار گردشگران خارجی در استان تا سال 1400 حدود چهار هزار نفر پیش بینی شده است.
شمار گردشگران ورودی به استان از اول فروردین 95 تا اسفند ماه سال 96 افزون بر سه میلیون نفر بود.
وجود بیش از 2هزار و 700 اثر تاریخی، مواهب طبیعی با مناظر چشم نواز و قرار گرفتن در مسیر استان های فارس، خوزستان و اصفهان، نزدیکی به بنادر جنوبی کشور و وجود مردمانی میهمان نواز شرایط خاصی به این استان برای رونق سفرهای نوروزی بخشیده است.
حرم بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، غار ده شیخ، آبشار یاسوج، چشمه میشی سی سخت، چشمه بلقیس چرام، گردنه شلال دون باشت، رود رونه، آبشار کمردوغ، برم الوان، بافت تاریخی دهدشت و سد کوثر از مهمترین جاذبه های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد برای ایام نوروز است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود 16 هزار کیلومترمربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

3016/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.