تعدادی گلخانه در سال‌های گذشته در زمین‌های متعلق به فرودگاه یاسوج با عقد قراردادی بین فرودگاه یاسوج و جهاد کشاورزی راه اندازی شد.
در یک سال گذشته فرودگاه یاسوج پیگیر لغو این قراردادها و تعطیلی گلخانه‌ها بوده است که این امر به دلیل واکنش جهاد کشاورزی، کشاورزان و استانداری، خبرساز شده بود.
به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت گلخانه‌های فرودگاه یاسوج، اظهار داشت: اشتغالزایی از اولویت‌های اصلی دولت دوازدهم بوده، بنابراین تعطیلی هیچ یک از واحدهای تولیدی این استان جایز نیست.
وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه قراردادی در خصوص طرح‌های تولیدی گلخانه منعقد شده، باید طرفین نیز به مفاد قرارداد متعهد باشند.
احمدی با اشاره به نبود نگاه جزیره‌ای به هیچ یک از دستگاه‌های اجرایی استان از سوی استانداری، افزود: همه دستگاه‌ها جزئی از نظام بوده و وظیفه تمامی آنها دفاع از منافع نظام و مردم است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: براساس قرارداد واگذاری بخشی از جزء یا کل موضوع قرارداد خلاف قانون است.
وی عنوان کرد: فرودگاه جایز است در صورتی که امتیاز گلخانه به فرد ثالثی واگذار شود، قرارداد را به صورت یک جانبه فسخ کند.
احمدی تصریح کرد: متولیان واحدهای تولیدی فرودگاه یاسوج در ارتباط با بند واگذاری به غیر، حق واگذاری به شخص ثالث را نیز ندارند.
وی افزود: تولید کنندگان می‌توانند قرارداد فروش یا بهره برداری داشته و اگر واگذاری به شخص دیگری کردند آنگاه حق برای فرودگاه محفوظ است.
احمدی با اشاره به اینکه، 2 راه حل برای رفع مشکلات گلخانه داران و فرودگاه یاسوج وجود دارد، ابراز داشت: محدودیتی در خصوص به‌کارگیری نیرو برای واحدهای تولیدی وجود ندارد و مسئولان و مدیران این واحدها می‌توانند با هماهنگی حراست فرودگاه نسبت به صدور کارت تردد برای ورود و خروج کارگران خود اقدام کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه حل اصولی برای حل این مشکل ایجاد یک ورودی جداگانه از سوی فرودگاه برای واحدهای تولیدی است که گلخانه داران باید نسبت به ایجاد تأمین امنیت و مسئولیت این ورودی نیز متعهد شوند.
وی بیان کرد: مسئولان فرودگاه نباید موضوع را پیچیده کنند و هرچه سریع‌تر نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند.
احمدی ادامه داد: گلخانه داران باید برای هر گلخانه می‌توانند حداقل پنج نفر به حراست فرودگاه معرفی کرده و فرودگاه برای کارگران کارت تردد صادر کند.
وی با تأکید بر اینکه، این قرارداد پابرجاست و هیچ کسی حق فسخ آن را ندارد، اظهار داشت: فرودگاه می‌تواند از ورود کارگرانی که شرکت‌ها و واحدهای تولیدی آنها نسبت به بدهی‌های معوق خود اقدام نکرده‌اند، جلوگیری کند.
احمدی عنوان کرد: گلخانه داران اگر خواستار واگذاری واحدهای خود هستند، تنها می‌توانند این حق انتفاع را واگذار کنند و اگر واحدی تسویه حساب نکرده فرودگاه می‌تواند آنها را خلعید کند.
وی تصریح کرد: مسئولان واحدهای تولیدی تا پایان آذر ماه سال جاری باید نسبت به پرداخت بدهی‌های خود اقدام کنند.
خبرنگار: فهیمه قهرمانی**انتشاردهنده: سید ولی موسوی نژاد
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.