علی مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساخت کانال آبیاری، اجرای سدهای خاکی، ساخت جاده و پل بین مزارع، ساخت ایستگاه پمپاژ، توسعه مکانیزاسیون محصولات زراعی، نظارت و کنترل آفات قرنطینه ای ، اصلاح و نوسازی باغات، تعمیر و تجهیز مدرسه کار و دانش امامزاده جعفر (ع)، تامین آب و تجهیز وسایل آبیاری، شبکه تامین آب روستاها و اصلاح و افزایش گل و گیاهان زینتی از مهمترین این طرح هاست.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های در دست اجرا را 90 تا 99 درصد اعلام کرد.
مرادی اظهار داشت: برای تکمیل این تعداد طرح در دست اجرا بیش از 70 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: هم اکنون ساخت 11 جاده و پل بین مزارع با اعتباری بیش از سه میلیارد و 121 میلیارد ریال در روستاهای اسلام آباد لیشتر، ناصرآباد، چرزو، مارین، اسپر، ماهور باشت، تلخاب شیرین، پشه کان، ماهور باشت و کلاغ نشین در دست اجراست.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: 14 طرح هم در زمینه ساخت کانال آبیاری در روستاهای گبرستان، آرو، ده جلیل خیرآباد، سرتیره، رودبال، نازمکان، سید جمال‌الدین، دیل، مارین، اسپر، چرزو، اسپر، شامبراکان، لیشتر، ده خلیفه و مردان معصوم با اعتباری بیش از 13 میلیاردو 850 میلیون ریال در دست اجراست.
وی تصریح کرد: 65 میلیارد و 336 میلیون ریال اعتبار در سال گذشته به طرح‌های عمرانی جهاد کشاورزی گچساران اختصاص یافت که از این میزان 14 میلیارد و 556 میلیون ریال جذب شد.
مرادی گفت: 30 هزار هکتار زمین کشاورزی قابل‌کشت در گچساران وجود دارد که از این میزان 9 هزار هکتار به روش نوین آبیاری می‌شود.
سالانه 100 هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
شهرستان گچساران با 120هزار نفر جمعیت در در 150 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
خبرنگار: مریم صیادی ** انتشار دهنده: علیزاده
/1662/2082
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.