به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی روز سه شنبه در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: فضای مجازی و شبکه های اجتماعی دارای آثار مثبت و منفی متعددی بوده و باید استفاده کنندگان از این ابزارها آموزش های لازم را فرا گیرند.
وی افزود: عمده ترین آثار مخرب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شامل از هم گسیختن کانون خانواده ها و کاهش عواطف بین اعضای آنها، دور شدن افراد و به ویژه نسل جوان از ارتباطات اجتماعی، شخصیت سازی کاذب، ارائه الگوهای نامناسب، ورود به حریم خصوصی زندگی و پرده دری حیا و عفت است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: برنامه ریزی های لازم و هماهنگی هر چه بیشتر بین دستگاه های اجرایی مربوطه نقش اساسی در کاهش آثار مخرب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در این استان دارد.
حجت الاسلام میرمحمدی عنوان کرد: همه افراد و خانواده ها به نوعی در معرض انواع خطرهای ناشی از آثار مخرب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی قرار دارند و به همین دلیل نیز همگان باید احساس مسئولیت کرده و ایفای نقش کنند.
وی خواستار فرهنگ سازی، برگزاری نشست های تخصصی در مدارس و دانشگاه ها، تهیه فیلم کوتاه و انیمیشن و برگزاری همایش برای کاهش آثار مخرب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و روش استفاده صحیح از آنها در کهگیلویه و بویراحمد شد.
حجت الاسلام میرمحمدی ابراز داشت: به جای ایجاد محدودیت باید نظارت لازم بر نحوه استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد شود.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: مسعود علیزاده
7535/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.