به گزارش ایرنا، غلامرضا تاجگردون روز سه شنبه در نشست شورای اداری گچساران افزود: سند چشم انداز این شهرستان بر پایه ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و همچنین نقاط ضعف‌ها این شهرستان تدوین شده که متأسفانه عملکرد برخی از مدیران در اجرایی کردن برنامه‌های این سند ضعیف است.
وی اظهار داشت: گچساران در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری و صنعت دارای ظرفیت‌های خوبی است.
تاجگردون، ضمن تأکید بر لزوم فاصله گرفتن از برنامه‌های مقطعی و پرداختن به برنامه‌های بلند مدت تر ادامه داد: در گچساران نیز تمام برنامه‌ها با رویکرد بلندت مدت تدوین خواهد شد.
وی گفت: تأمین سهمیه تخصیص آب از سدهای کوثر و چم شیر برای حوزه کشاورزی و اجرای طرح‌های بزرگ تحولی چشمگیر در ایجاد شغل و درآمدزایی برای مردم شهرستان‌های گچساران و باشت را در پی خواهد داشت.
تاجگردون ابراز کرد: اختصاص 70 میلیون متر مکعب آب برای آبیاری دشت لیشتر گچساران، 10 میلیون مترمکعب برای دشت مورباشت از سد کوثر 55 میلیون متر مکعب برای دشت امامزاده جعفر و 2 میلیون متر مکعب در منطقه آبدهگاه باشت از سد در حال ساخت چم شیر به دستگاه‌های مربوط ابلاغ شده است.
وی ابراز داشت: با تخصیص این میزان آب 14 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان‌ها آبیاری خواهد شد.
تاجگردون به بهره برداری فاز اول طرح انتقال آب به دشت امامزاده جعفر اشاره کرد و گفت: در فاز نخست این طرح بیش از سه هزار و 500 هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان آبیاری شد.
نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی کشور و آمار بالای بیکاری، رونق تولید کشاورزی بهترین راهکار برای ایجاد شغل پایدار است.
تاجگردون اظهار داشت: 60 میلیون متر مکعب آب از سد چم شیر برای توسعه صنعت کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شده که زمینه برای توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد شغل و افزایش درآمد مردم از این طریق نیز فراهم شده است.
وی افزود: شهرستان‌های گچساران و باشت 60 هزار هکتار زمین کشاورزی دارند که تاکنون بیش از 12 هزار هکتار آن به آبیاری‌های نوین تجهیز شده است.
تاجگردون بیان کرد: برای رفع معضل بیکاری بیش از چهار طرح صنایع پایین دستی پتروشیمی در گچساران اجرا خواهد شد.
وی اظهار داشت: این طرح‌ها شامل واحد الفین یک میلیونی، واحد 500 هزار تنی پلی اتیلن، طرح MTP و زنجیره تولید متانول و پروپیلن و تولید محصولات اسید فرمیک و وینل استات منومر VAM است.
نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز واحدهای متانول و واحد 500 هزار تنی پلی اتیلن پتروشیمی گچساران از وزارت نفت در سال جاری گرفته شده است.
تاجگردون تصریح کرد: عملیات طرح تولید اسید فرمیک و اسید استیک در زمان سفر هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد در این شهرستان آغاز شد.
وی ابراز کرد: محصولات تولیدی این طرح در چرم سازی، نساجی و خوراک دام و به‌عنوان آنتی‌بیوتیک و ماده ضد باکتری و جلوگیری از قارچ استفاده خواهد شد.
تاجگردون ابراز کرد: با بهره برداری از این طرح بیش از 700 نفر مشغول بکار خواهند شد.
وی میزان تولید این طرح در فاز نخست را پنج هزار تن اسید فورمیک و چهار هزار و 500 تن متیل استات ذکر کرد و گفت: این طرح اقتصادی با سه هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار احداث خواهد شد.
تاجگردون افزود: بیمارستان 96 تختخوابی شهر دوگنبدان از مهمترین طرح‌های عمرانی این شهرستان بود که در سال جاری به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: در آیین بهره برداری از این طرح وزیر بهداشت برای تجهیز این واحد درمانی به نخستین بیمارستان زنان در کشور قول مساعدت داد.
تاجگردون به رشد 2.5 برابری اعتبارات نفت در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اعتبارات 2 درصد نفت این شهرستان از 300 میلیارد ریال به بیش از یک هزار میلیارد رسیده است.
تاجگردون با بیان به طرح‌های فرهنگی این شهرستان در دولت یازدهم توجه ویژه‌ای شده است افزود: 12 درصد از اعتبارات عمرانی سال گذشته این شهرستان به طرح‌های فرهنگی اختصاص یافت.
وی بیان کرد: این میزان اعتبار به طرح‌های مجتمع فرهنگی هنری، مصلی، مجتمع فرهنگی ورزشی، تجهیز کانون‌های مساجد، ساخت پایگاه مقاومت در مساجد، ساماندهی مساجد و مجتمع پردیس هنری شهر دوگنبدان اختصاص یافته است.
وی ابراز کرد: مجتمع فرهنگی هنری شهر دوگنبدان در زمینی به مساحت 9 هزار و 600 متر مربع و با زیربنای سه هزار و 700 مترمربع در پنج طبقه در حال ساخت است.
تاجگردون ابراز کرد: مجتمع پردیس هنری دوگنبدان در زمینی به مساحت سه هزار و 700 مترمربع و با زیربنای سه هزار و 550 مترمربع ساخته می‌شود.
وی گرد آوری آثار عکاسان، جشنواره سینمای زاگرس نشینان، جشنواره زنده یاد حسین پناهی، راه اندازی سینما دوگنبدان، تکمیل طرح‌های در دست اجرا و برگزاری نمایشگاه‌های متعدد از مهمترین برنامه‌های در دست اجرا در سند چشم انداز چهار ساله است.
تاجگردون تصریح کرد: دولت تدبیر و امید برای ساخت، تعریض و بهسازی راه‌های ارتباطی این استان از جمله جاده‌های چرام و گچساران اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته است.
وی تصریح کرد: تسهیل در عبور و مرور، کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، کاهش تصادفات، افزایش ایمنی جاده، تأمین رفاه و آسایش مردم از اهداف اصلی این طرح‌هاست.
تاجگردون این تعداد طرح راه‌سازی با پیشرفت چشمگیری در حال اجراست گفت: این طرح به چهار قطعه تقسیم شده و هر قطعه از سوی یک پیمانکار مجرب ساخت و بهسازی خواهد شد.
وی طول این جاده ارتباطی را 52 کیلو و 600 متر ذکر کرد.
تاجگردون اظهار کرد: قطعه چهارم این طرح به دلیل برآورد هزینه به مناقصه گذاشته شده است.
وی افزود: قطعه اول این طرح به طول 12 کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی 15 درصد در حال اجراست.
وی میزان اعتبار این قطعه را بیش از 200 میلیارد ریال ذکر کرد.
تاجگردون تصریح کرد: ساخت و بهسازی قطعه سوم جاده گچساران - بابا کلان - بی بی حکیمه به طول 10 کیلومتر و پیشرفت فیزیکی 12 درصدی و اعتباری بیش از 200 میلیارد ریال در حال اجراست.
وی گفت: قطعه چهارم این طرح به طول پنج کیلو و 600 متر و با پیشرفت 12 درصدی و با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال در حال اجراست.
خبرنگار: مریم صیادی** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
2082/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.