حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه در جمع هواداران خود در مصلای یاسوج افزود: یکی از اهداف مهم ما این است که به عقب برنمی گردیم، وضع موجود را تحمل نمی‌کنیم بلکه شرایط را به نفع مردم تغییر می‌دهیم.
وی ادامه داد: چنانچه کشور دارای کمبود منابع، ذخایر و سرمایه بود مردم قانع بوده و همانند زمان جنگ با سختی‌ها کنار می‌آمدند اما اکنون نمی‌توانند با تبعیض کنار بیایند.
وی گفت: در برنامه‌های دولت کار و کرامت برای اقلیم‌های متفاوت برنامه‌های جداگانه متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای آنها تدوین کرده است.
حجت الاسلام رئیسی تأکید کرد که می‌توان از چهره کشور فقر، بحران بیکاری و فساد را زدود و آنچه لازم است مدیریت انقلابی، کارآمد و جهادی است.
وی بیان کرد: ما هم می‌خواهیم، هم می‌دانیم و هم می‌توانیم مشکلات کشور را حل کنیم .
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: کشور با وجود این همه ذخایر، منابع و سرمایه انسانی کارآمد نباید این میزان بیکار داشته باشد و بالا بودن نرخ بیکاری در کشور دلسوزان را دغدغه مند کرده است.
وی اضافه کرد:حق این مردم نیست که با وجود ثروت‌های خدادادی دارای خانواده‌های تحت پوشش سازمان‌های حمایتی باشند و درصد بیکاری بالا پدران و مادران را نگران کند.
به گفته وی نباید در این کشور 18هزار کارگاه و کارخانه آن تعطیل بوده و یا با 50درصد ظرفیت کار کند.
وی اظهار داشت که 11میلیون جوان آماده ازدواج در کشور زندگی می‌کنند که به دلیل نداشتن شغل و مسکن نمی‌توانند تشکیل خانواده دهند.
حجت الاسلام رئیسی گفت که این امکان وجود دارد که هر سال به‌صورت میلیونی شغل ایجاد شود اما برخی‌ها می‌گویند نمی‌شود در حالی که برنامه ششم توسعه دولت را مکلف کرده که به‌صورت میلیونی شغل ایجاد کند.
وی گفت که برنامه ششم توسعه را برای نخستین بار بجای آنکه دولت برای تصویب به مجلس پیشنهاد بدهد توسط خود مجلس تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است که این امر نشان می‌دهد دولت تصمیم ندارد این برنامه را اجرا کند.
وی اظهار داشت که دولت فعلی اگر نمی‌تواند شغل ایجاد کند چرا دوباره وارد عرصه انتخابات شده است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت یازدهم طرح مسکن مهر هرسال تنها 6درصد پیشرفت فیزیکی داشته در حالی که صنعت مسکن سازی جز صنایع پیشران در اقتصاد است و علاوه بر ایجاد هزاران شغل می‌تواند دیگر مشاغل را فعال کند.
وی ادامه داد: دولت اعلام کرده که دلیل تعطیلی کارخانه‌های صنعتی کمبود نقدینگی است اما در این دولت نقدینگی کشور با افزایش سه برابری به بیش از 100 هزار میلیارد تومان رسیده است.
به گفته وی دولت کار و کرامت معتقد است که یارانه سه دهک پایین جامعه باید سه برابر شود اما دولت فعلی می‌گوید محل تأمین منابع آن کجاست و راهکار تأمین این منابع درآمد حاصل افزایش قیمت حامل‌های انرژی است.
نامزد ریاست جمهوری همچنین گفت که برجام به یک تعهد برای کشور تبدیل شد و ایران به همه تعهدات خود در این قرارداد عمل کرد در صورتی که طرف‌های مقابل به تعهدات خود عمل نکردند.
حجت الاسلام رئیسی تشریح کرد که برای نقد کردن چک برجام نیاز به یک دولت انقلابی و جهادی داریم.
به گفته وی آنچه سایه جنگ را از سر کشور دور کرده حضور غیرتمند ملت ایران در همه صحنه‌ها بوده است.
وی تصریح کرد که دولت فعلی در آستانه انتخابات مستمری افراد زیر پوشش نهادهای حمایتی را سه برابر کرده و در حالی که قبلاً می‌گفت اعتبار لازم برای این کار وجود ندارد و به‌تازگی اعلام کرده افرادی که یارانه آنها قطع شده می‌توانند دوباره آن را دریافت کنند.
وی مدعی شد که دولت فعلی عقل و فکر مردم را چندان به‌حساب نمی‌آورد در حالی که مردم اهل تشخیص بوده و عاقل هستند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: ایران کمبود نقدینگی، امکانات، منابع، سرمایه و نیروی انسانی کارآمد ندارد بلکه مشکل اصلی آن ضعف مدیریت اجرایی و اقتصادی است.
وی افزود: دلیل دیگر بروز مشکلات در کشور آن است که دولت کنونی در سخن و عمل تصورمی کند باز شدن گره کار مردم در دست بیگانگان است در حالی که تاکنون مشکل هیچ کدام از کشورهای دنیا توسط بیگانگان حل نشده است.
وی ادامه داد: سالانه افزون بر 18میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشورمی شود در حالی که می‌توان حدود 10میلیارد دلار آن را کاهش داد و به ازای هر میلیارد دلار کاهش قاچاق می‌توان 100 هزار شغل ایجاد کرد و کاملاً قابل اجراست.
وی اظهار داشت: دولت یازدهم در حالی دم از وجود فساد اداری، اختلاس و مفاسد اقتصادی در کشور می زند که از اصلاح ساختار فساد زا در کشور چیزی نمی‌گوید و در کشور اسلامی نباید فساد در نظام اداری آن رخنه کند و اولین فرد حساس به فساد باید شخص اول اجرایی کشور یعنی رئیس جمهوری باشد.
خبرنگاران: مسعود علیزاده و منصور زرگر**انتشار دهنده:حسینعلی راشکی7535/6110/6016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.