به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، ظهر امروز این همایش با حضور مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، جمعی از اساتید دانشگاهی و فعالان حوزه خانواده در شهر یاسوج برگزار شد.
حجتالاسلام سیدعلی فتح میرمحمدی در این آیین با تاکید بر اینکه ایجاد بیتفاوتی مدنی در جامعه سبب انحطاط آن جامعه میشود، اظهار داشت: بیتفاوتی مردم و نخبگان نسبت به مشکلات جامعه یک بحران بزرگ است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امروز یک عزم ملی در ارتباط با پیگیری کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی در کشور ایجاد شده و مقام معظم رهبری به صورت ویژه این مسئله را همواره پیگیری کردهاند.
وی با بیان اینکه پیرامون آسیبهای اجتماعی نشستهای متعددی برگزار شده است، گفت: 5 چالش طلاق، حاشیهنشینی، نقاط بحرانی شهری، اعتیاد و فساد اخلاقی اولویت ستاد برای مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
میرمحمدی عنوان کرد: 9 دستگاه اجرایی در کشور موظف به رسیدگی پیرامون این آسیبها هستند و تا کنون از سوی وزارت کشور 3 مرحله اعتبار به نهادهای مربوطه تخصیص یافته است.
میرمحمدی به برگزاری کارگاههای آموزشی برای دانشآموزان دختر مقطع ششم ابتدایی و دانشآموزان پسر مقطع 8 اشاره کرد و افزود: اداره کل زندانها جامعه هدف خود را برای مقابله با این آسیبها آموزش داده است.
وی با بیان اینکه بهزیستی برای زنان بدسرپرست و بیسرپرست کارگاه آموزشی برگزار کرده است، بیان کرد: کودکان کار آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند چرا که ممکن است به سرقتهای کوچک مجبور شوند و در ایام نوجوانی ترک تحصیل کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تا کنون بیش از 300 کارگاه آموزشی پیرامون آسیبهای اجتماعی از سوی دفتر اجتماعی حوزه استانداری برگزار شده است.
وی یکی از اولویتهای کاری حوزه اجتماعی استانداری را توانمندسازی تشکلهای مردم نهاد برشمرد و گفت: کارگاههای آموزشی متنوع و متعددی برای سمن ها برگزار شد و در آینده نیز کارگاههای دیگر برگزار خواهد شد.
میرمحمدی با تاکید بر اینکه آسیبهای اجتماعی بیشتر در حاشیه شهرها بروز میکند، گفت: میتوان با جلب مشارکت عمومی یک عزم همگانی برای مقابله با این آسیبها به وجود آورد.
در این همایش از فعالان برتر حوزه خانواده با اهدای لوح سپاس و جوایزی تجلیل شد.
انتهای پیام/