به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، ستار هدایت خواه ظهر امروز در نشست شورای فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه پیش از آنکه مسئولان مفهوم اصلی اقتصاد مقاومتی را برای مردم تبیین کنند باید یک دوره آموزشی تخصصی برای آنها در این زمینه برگزار شود، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یک رویکرد جدید است که با دو بال تقویت تولید ملی و رکن فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد.
نماینده ادورا هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اساسیترین بحث در مسئله اقتصاد مقاومتی مسئله فرهنگی است و 3 اصل عدالت اقصادی، جهاد اقتصادی و عزت اقتصادی که برگرفته از ایین اسلام است مفاهیم زیربنایی فرهنگی دارند.
وی با بیان اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی یک رویکرد انقلابی و دینی است، بیان کرد: اینکه چه نوع کالا، چه مقدار و در کجا عرضه شود یک مفهوم اقتصادی است که در اقتصاد لیبرال مبنا براساس سود تولید کننده است ولی در اقتصاد اسلامی مبنا رشد جامعه و کمک به مردم است.
هدایت خواه تصریح کرد: برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در جامعه باید روحیه جهاد اقتصادی بر مردم و مسئولان حاکم شود و آسیب شناسی اقتصادی در این حوزه یک امر ضروری است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف در کشور از متوسط نرم جهانی بالاتر است، بیان کرد: ایران یک کشور اسلامی است و باید به تبع آن آموزههای دینی الگوی مصرف در کشور اصلاح شود و یکی از راهکارهای فرهنگی در این راستا برگزاری دورههای آموزشی است.
هدایت خواه افزود: بیش از 150 دوره آموزشی در این راستا در استان برگزار شد و در خانههای قرآن و بیت الزهرای استان شیوه صحیح سبک زندگی آموزش داده میشود.
وی با باین اینکه در برخی از نقاط کشور هویت دینی در مقابل هویت ملی قرار گرفته است، گفت: دشمن در مناطق مرزی کشور با ترویج وهابیگری و در مناطق جنوبی نیز با ترویج اندیشه باستان شناسی سعی در تضعیف روحیه مذهبی و اعتقادات مردم دارد که انتظار میرود مسئولان فرهنگی بیش از پیش در مقابل این حربه اقدامات فرهنگی انجام دهند.
انتهای پیام/