به گزارش ایرنا، آب و هوای دلپذیر و بهاری، بوی دل انگیز گل بوته‌های پونه در کنار چشمه سارهای همیشه جاری و زنان و مردانی با پوشش لباس‌های محلی جلوه‌ای از طبیعت بکر و زیبایی های روستای موگ است.
بنابر روایات امامزاده اسماعیل (ع) از فرزندان امام جعفر صادق (ع) است.
هر چند این روزها روستای موگ در 49 کیلومتری شهر دوگنبدان مقصد گردشگرانی از مناطق مختلف گچساران است اما این جاذبه بی نظیر برای بسیاری از مردم در استان کهگیلویه و بویراحمد ناشناخته است.
گردشگرانی که به روستای موگ سفر می‌کنند، افزون بر بهره گیری از طبیعت بکر این منطقه از روستای سنگی نیمدور و آسیاب‌های قدیمی در نزدیکی این روستا نیز بازدید می‌کنند.
وجود صدها چشمه سار، انارستان‌ها و باغ‌های مرکبات این روستاها جلوه دیگری از این جاذبه‌هاست.
قرار داشتن در نزدیکی آبشار رودبال، سواحل سد کوثر، روستای با بافت پلکانی مارین که به بهشت گمشده ایران معروف است و تنگ رؤیایی و زیبای دیل با پیر درختان بلوط جلوه‌ای از اعجاز طبیعت بهاری در این روزهای گچساران است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گچساران با اشاره به برپایی نمایشگاه استقبال از مهمانان نوروزی در ورودی شهر دوگنبدان در ایام نوروزی گفت که برنامه ریزی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری ناشناخته گچساران انجام شده و گردشگرانی که بخواهند به این مناطق سفر کنند از سوی کارشناسان راهنمایی می‌شوند.
هومن عنایی در این نمایشگاه افزون برمعرفی صنایع دستی، غذاها و خوراکی‌های محلی کارشناسان آماده پاسخگویی به سؤالات مسافران هستند.
وی با اشاره به تنوع جاذبه‌های گردشگری گچساران از طبیعت بکر، نقاط تاریخی و مذهبی بیان کرد که هم اکنون کاروان‌های زیادی در حال ورود به مناطق گردشگر پذیر گچساران هستند.
وی بیان کرد که برپایی جشن نوروزی، سفره هفت سین نوروزی بقاع متبرکه شاخص، طرح آرامش بهاری و ایجاد بسترهای لازم اسکان، امنیت، بهداشت و سایر امکانات مورد نیاز با مشارکت متولیان امر انجام شده است.
وی بیان کرد: بیش از 11 هزار بسته فرهنگی در تعطیلات نوروزی 96-95 برای معرفی جاذبه‌های گردشگری بین مهمانان نوروزی توزیع خواهد شد.
عنایی ابراز کرد: زیرساخت‌های اولیه گردشگری در مناطق کمپینگ گردشگری بی‌بی حکیمه خاتون (س)، امامزاده اسماعیل (ع)، امامزاده قطب‌الدین (ع)، دشتک دیل و منطقه گردشگری آبریگون مهیای پذیرایی از مهمانان نوروزی است.
وی افزود: زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، سرویس بهداشتی، سکوبندی، آلاچیق و مراکز توزیع مواد غذایی در این مناطق ایجاد شده است.
عنایی تصریح کرد: برپایی بازارچه‌های توزیع مواد غذایی و صنایع دستی در مرکز شهر و حرم بی‌بی حکیمه خاتون (س) از دیگر امکانات رفاهی این شهرستان در ایام نوروز 96 است.
وی تصریح کرد: در ایام نوروز بر سالن‌های غذاخوری و رستوران‌های بین راهی این شهرستان نظارت بیشتری می‌شود.
فرماندار گچساران گفت که سالانه یک میلیون و 500 هزار نفر از جاذبه‌های سیاحتی و زیارتی گچساران بازدید می‌کنند.
عبدالرحیم رحیمی افزود که بارگاه بی‌بی حکیمه (س)، دشتک دیل، مناطق گردشگری آبریگون، گناوه، آبشار کیوان، مجموعه تاریخی خیرآباد، گنبد لیشتر و سواحل سد کوثر میزبان بیشترین گردشگران نوروزی گچساران در سال‌های گذشته بوده است.
فرماندار گچساران تصریح کرد که ساماندهی 290 کلاس درس در قالب 40 مدرسه و چهار پایگاه امداد و نجات جاده‌ای از جمله مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده برای رفاه حال مسافران در نوروز امسال است.
رحیمی همچنین از آمادگی کمیته‌های 10 گانه تسهیلات سفر گچساران برای فراهم کردن سفر خاطره انگیز برای مسافران نوروزی در گچساران خبر داد.
شهرستان گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
خبرنگار: فرزانه شریفی ** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
8143/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.