به گزارش ایرنا، حسن نوروزی روز یکشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: تشکیل این کارگروه بر اساس اعلام ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور بوده و اعضای آن نیز از طریق ملی تعیین و اعلام شده است.
وی گفت: ریاست این کارگروه در کهگیلویه و بویراحمد بر عهده استاندار بوده و اعضای آن نیز شامل سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل امور اقتصادی و دارایی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و دفتر امور روستایی استانداری استان است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: دستگاه های اجرایی عضو این کارگروه اولویت های اشتغالزایی خود را همراه با مشوق های لازم به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام کنند.
نوروزی بیان کرد: 15شهریور سال جاری ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور مصوبه ای در زمینه حمایت از توسعه اشتغال پایدار با اولویت مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته داشت و بسته ای نیز با همین عنوان تهیه و به استان ها اعلام شد.
وی عنوان کرد: هدف از این مصوبه و تهیه چنین بسته ای ایجاد اشتغال پایدار در نقاط روستایی و محروم کشور و به حداقل رساندن برخی آسیب های اجرای طرح های اشتغالزایی در سال های گذشته از جمله اهلیت نداشتن متقاضیان و یا نبود توجیه فنی، مالی و اقتصادی لازم بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون 21 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در این استان انجام شده است.
ابراهیم کشاورز اظهار داشت: 9 ماه سال جاری تاکنون 1.8 میلیون دلار معادل حدود 60 میلیارد ریال سرمایه گذاری خارجی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که مربوط به کارخانه سیمان مارگون است.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد در زمینه تعریف فرصت های سرمایه گذاری و با داشتن 9 فرصت دارای شرایط لازم جذب سرمایه گذار خارجی رتبه چهارم کشور را در اختیار دارد.
کشاورز بیان کرد: تاکنون اقدام های ارزنده ای برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری خارجی کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که از مهمترین آنها می توان به تهیه چند کتاب به زبان های مختلف اشاره کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: 600 طرح تولیدی از ابتدای سال جاری تاکنون مشکل دار در این استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید مورد بررسی قرار گرفته که از این تعداد 471 مورد برای دریافت تسهیلات به مبلغ چهار هزار و 300 میلیارد ریال تایید شده اند.
داریوش دیودیده اظهار داشت: تاکنون 105 مورد از این 471 طرح به مبلغ یکهزار و 74 میلیارد ریال در بانک های عامل استان عقد قرارداد شده اند.
وی افزود: 97 مورد از این 105 طرح عقد قرارداد شده به مبلغ 831 میلیارد و 620 میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده اند.
دیودیده بیان کرد: بر اساس هدف گذاری انجام شده باید میزان صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد تا سال 1399 به 21.2 میلیون دلار برسد.
وی عنوان کرد: سه میلیون دلار کالا در 9 ماه سال جاری از گمرک کهگیلویه و بویراحمد به میزان 714 تن و شامل پودر و عصاره شیرین بیان، گیاهان دارویی و لوازم آرایشی و بهداشتی به خارج از کشور صادر شد.
مسئول دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه در این استان در سال گذشته 320 میلیارد ریال، تعداد متهمان دستگیر شده یکهزار و 420 نفر و تعداد پرونده های متشکله نیز یکهزار و 820 فقره بوده است.
حسین بهمنی اظهار داشت: ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه در کهگیلویه و بویراحمد در 9 ماه سال گذشته 171 میلیارد ریال و در مدت مشابه سال جاری نیز 223 میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: تعداد متهمان دستگیر شده در 9 ماه سال گذشته یکهزار و 54 نفر و در مدت مشابه سال جاری نیز یکهزار و 148 نفر بود.
بهمنی بیان کرد: تعداد پرونده های متشکله در 9 ماه سال گذشته یکهزار و 242 فقره و در مدت مشابه سال جاری نیز یکهزار و 233 فقره بوده است.
وی عنوان کرد: 2 هزار و 134 دستگاه تجهیزات ماهواره در 6 ماه نخست سال جاری در کهگیلویه و بویراحمد کشف، ضبط شده است.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: حسینعلی راشکی
7535/8005

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.