حسین کلانتری روز دوشنبه در نشست شورای توسعه شهرستان لنده در جنوب غربی استان با اشاره به سرمایه گذاری بنیاد علوی در لنده اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های انجام شده ،هلدینگ‌های اقتصادی بنیاد مستضعفان برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف به ویژه عمرانی و اقتصادی وارد استان می شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت سرمایه گذاری هلدینگ های اقتصادی بنیاد مستضعفان باتوجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل های موجود استان در حوزه صنعت و معدن نیز استفاده خواهد شد.

کلانتری در ادامه بر تشکیل کمیته محرومیت زدایی استان تاکید کرد.

وی افزود: باید اعضای این کمیته هر ۴۵روز یکبار با سفر به شهرستان لنده آخرین وضعیت حمایت ها و پیشرفت فیزیکی طرح های در دست اجرا را ارزیابی کنند.

کلانتری اجرای طرح توسعه اقتصادی شهرستان لنده از سوی بنیاد علوی را گامی مهم، اساسی و افقی روشن برای توسعه این شهرستان ذکر کرد.

وی گفت: می طلبد که مردم و مسئولان منطقه با همدلی، انسجام و هماهنگی و با استفاده از همه ظرفیت ها  برای توسعه و آبادانی این شهرستان تلاش کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: شهرستان لنده پس از شهر قلعه گنج در استان کرمان دومین شهر پایلوت محرومیت زدایی در کشور محسوب می شود که بنیاد علوی تاکنون برای محرومیت زدایی و توسعه آن اقدامات مهمی انجام داده است.

کلانتری افزود: باید با همکاری همه نهادها بخصوص مشارکت مردم از ظرفیت بنیاد علوی برای توسعه و پیشرفت لنده به نحو احسن استفاده کرد.

فرماندار لنده هم با اشاره به حضور بیش از یک ساله بنیاد علوی در این شهرستان گفت: این بنیاد کارهای عام المنفعه زیادی را در حوزه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، تجهیز سالن های ورزشی و ارائه تسهیلات اشتغالزایی آغاز کرده است.
سید خدادوست موسوی با اشاره به اختصاص ۲ هزار متر مربع زمین برای ساخت بیمارستان ۱۰ تختخوابی در لنده افزود: این مرکز بستر درمانی با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی روند اجرایی خوبی دارد.
وی راه اندازی بانک سینا از سوی بنیاد علوی در لنده را یکی دیگر از کارهای مطلوب  این مرکز در سطح شهرستان دانست و گفت: تاکنون ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در زمینه های کشاورزی، دامپروری، صنعتی و خدماتی به ۳۶ نفر از متقاضیان منطقه پرداخت شده است.

موسوی تشکیل صندوق های آبادانی و پیشرفت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار را از دیگر خدمات بنیاد علوی در لنده دانست و اضافه کرد: تاکنون تسهیلات خوبی در این زمینه نیز به متقاضیان پرداخت شده است.

وی اهدای ۱۶ میلیارد ریال تجهیزات به مدراس لنده را از خدمات خوب بنیاد علوی ذکر کرد و گفت: با همکاری بنیاد علوی، اداره راه و شهرسازی و شهرداری ساخت پل موگرمون و توسعه و تجهیز المان شهری لنده را اجرا می کند.

فرماندار لنده با اشاره به اینکه بنیاد علوی تاکنون هشت میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مساجد هزینه کرده است، گفت: بهسازی کلیه مدارس روستایی و مشارکت در ساخت ۶۰ کلاس درس با همکاری نوسازی مدارس در حال انجام است.

موسوی احداث مرکز توانبخشی با همکاری بهزیستی، تجهیز سالن های ورزشی و ارائه بسته های غذایی و اموزشی به مادران باردار و دانش آموزان، اعزام پزشکان متخصص به شهرستان و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان و کمک به دانش آموزان بی بضاعت را از دیگر خدمات بنیاد علوی در لنده ذکر کرد.

وی اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال از طریق بنیاد علوی به محور لنده_دهدشت اختصاص یافت و به زودی پنج کیلومتر از این مسیر توسط شرکت اسکان اجرایی می شود.

بنیاد علوی سازمانی وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است که در دی ماه ۹۷ با ورود به استان و انتخاب شهرستان لنده به عنوان دومین پایلوت محرومیت زدایی در کشور بعد از شهر قلعه گنج کرمان، کار خود را آغازکرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.