مجید صفایی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه سرمایه گذاران حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مانند هتل ها، مهمانسراها، مسافرخانه ها،اقامتگاه های بومگردی،مراکز پذیرایی بین راهی و تاریخی از حمایت های دولت چون تسهیلات ارزان قیمت بانکی بهره مند خواهد شد.
وی بیان کرد: همچنین افراد بیکار شده صنعت گردشگری پس از انتشار ویروس کرونا در استان نیز زیر چتر حمایتی بیمه بیکاری قرار خواهند گرفت.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون کار بازدید و برآورد میزان خسارت های وارد به مراکز فعال حوزه گردشگری استان از سوی کارشناسان در شهرستان های مختلف در حال انجام است و پس از ارزیابی های اولیه برای حمایت های پیش بینی شده مستندات به تهران ارسال می شود.
صفایی تاکید کرد: در زمان حاضر همه مراکز خدمات گردشگری به دلیل پیشگیری از انتشار ویروس کرونا تعطیل است.
وی ابراز داشت: تعطیلی این مراکز تا زمان مهار ویروس کرونا ادامه دارد.
صفایی از همکاری سرمایه گذاران حوزه گردشگری برای همکاری جهت تعطیلی این مراکز قدردانی کرد.
سرمایه گذاران حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن اقساط بانکی و انجام میلیاردها تومان هزینه برای اجرای زیرساخت های این حوزه برای سلامتی هموطنان با ستاد کرونای کهگیلویه و بویراحمد همکاری کرده اند.
صنعت گردشگری استان در حالی از اسفند ماه تاکنون در تعطیلی کامل به سر می برد که ماه های اسفند تا پایان اردیبهشت هر سال پررونق ترین روزهای خود را سپری می کرد.
کهگیلویه و بویراحمد که دارای ۲ منطقه سردسیری و گرمسیری و اقلیم چهار فصل است از مقاصد مهم گردشگری نوروزی در جنوب کشور محسوب می شود.
شهرستانهای بویراحمد و دنا در منطقه سردسیری قرار گرفتهاند و شهرستانهای گچساران، باشت، چرام، کهگیلویه، لنده و بهمئی هم در منطقه گرمسیری واقع شدهاند.
افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۸۰ تفرجگاه طبیعی به دلیل تنوع آب و هوایی سالیانه میزبان افزون بر سه میلیون نفر گردشگر در فصول مختلف سال است.