سید خدادوست موسوی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: این میزان اعتبار خارج از حوزه اعتبارات شهرستانی و استانی برای بازگشایی و تعریض نقاط کلیدی و حساس جاده صعب العبور عروه تامین شده است.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی این مسیر پنج کیلومتری با روند اجرایی خوبی در حال انجام است.

موسوی با اشاره به اینکه روستای عروه یکی از محروم ترین روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد است افزود: کمبود آب آشامیدنی، نبود راه ارتباطی مناسب و فرسوده بودن مدرسه ابتدایی از مهمترین مشکلات این روستا است.

وی بیان کرد: برای احداث راه روستایی عروه در کمیته برنامه ریزی چهار میلیارد ریال مصوب شد.

فرماندار لنده اضافه کرد: با تخصیص این میزان اعتبار تردد  در راه روستایی عروه اسانتر خواهد شد.

موسوی افزود: بنیاد علوی نیز ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای روستای عروه علاوه بر بهسازی راه ارتباطی برای تامین آب پایدار و بهسازی مدرسه هزینه خواهد کرد.

روستای عروه با جمعیتی بیش از ۲۳ خانوار با لنده مرکز این شهرستان ۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان‌های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد است.لنده با جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.

بر اساس تفاهم نامه منعقد شده طرح‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده در ۱۲۷ شاخص در حال اجراست.

طرح‌های محرومیت زدایی در مرحله نخست طرح پایلوت در شهرستان لنده در ۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار در حال اجرا و عملیاتی شدن هستند.

در مراحل بعدی نیز تمامی روستاها و مناطق مختلف شهرستان مشمول اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی و عمرانی و خدماتی بنیاد مستضعفان خواهند شد.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.