عبد الوهاب پورالحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان پنج هزارو ۳۲۸ هکتار آبیاری بارانی و یکهزارو ۸۳ هکتار آبیاری قطره ای است.
وی بیان کرد: این میزان آبیاری در مناطق مختلف این شهرستان از جمله امامزاده جعفر، لیشتر، دیل و آرو، دژسلیمان و لیشتر اجرا شد.
پورالحسینی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۱ هزارو ۳۹ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر پوشش آبیاری تحت فشار رفته است.
وی ابراز کرد: این در حالی است که قبل از سال ۹۲ تنها پنج هزار ۷۱۱ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان سیستم آبیاری تحت فشار در آن اجرا شده بود.
پورالحسینی اظهار داشت: براساس قانون ۸۵ درصد از هزینه اجرای طرح های آبیاری نوین از سوی دولت پرداخت می شود و ۱۵ درصد نیز سهم کشاورزان است.
وی ابراز کرد: به هر هکتار زمین زراعی بر اساس نیاز ۶۵ تا ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض پرداخت می شود.
پورالحسینی تصریح کرد: با استفاده از سیستم آبیاری نوین مصرف آب در هر هکتار حداقل ۵۰ درصد کاهش می یابد.
وی ادامه داد: همچنین در دولت تدبیر و امید بیش از یکهزارو ۸۳ هکتار هکتار باغ در این شهرستان احداث شد.
پورالحسینی افزود:هم اکنون سطح باغات این شهرستان ۲ هزارو ۶۸۳ هکتار است در حالی که قبل از دولت تدبیر و امید یکهزارو ۶۰۰ هکتار بوده است.
وی گفت: همچنین در این مدت بیش از پنج هزارو ۳۲۷ هکتار از زمین های دیم این شهرستان آبی شد.
پورالحسینی سطح اراضی دیم این شهرستان را ۱۱ هزارو۳۲۷ هکتار اعلام کرد و گفت: قبل از دولت تدبیر و امید این میزان ۶ هزار هکتار بوده است.
وی ساخت شهرک های گلخانه ای در مناطق ماهور باشت و ناصر آباد در سطح ۴۲ هکتار، ساخت ۳۰ کیلومتر جاده و ۹ دهنه پل بین مزارع و باغات بطول ۲۷ متر، احداث ۱۵ کانال آبیاری کشاورزی بطول ۳۳ هزارو ۲۲۳ متر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال را از مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی این شهرستان در زمینه زیر ساخت های کشاورزی در دولت تدبیر و امید اعلام کرد.
وی ابراز کرد: ۳۵ واحد طیور ۶۰۰ قطعه ای و ۱۶ واحد دامداری سه هزارو ۴۸۰ راسی قبل از سال ۹۲ در این شهرستان وجود داشت.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۷۳ واحد دامپروری صنعتی در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۳۷ واحد دامداری ۶ هزارو ۶۸۰ راسی و ۳۶ واحد طیور ۷۱۵ هزارو ۷۰۰ قطعه ای است.
پورالحسینی ابراز کرد: برای توسعه بخش کشاورزی ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش کشاورزی در این شهرستان امسال در نظر گرفته شده که از این میزان امسال ۶۲۰ میلیارد ریال پرداخت شد.
وی افزایش بهره وری، سهولت آبیاری، امکان آبیاری زمین های شیب دار و جلوگیری از شستشوی بی رویه خاک، صرفه جویی در نیروی کار و پیشگیری از کارهای سخت در روش های سنتی که منجر به بیماری هایی مانند دیسک، کمردرد و درد مفاصل در کشاورزان می شود را از جمله مزایای استفاده از روش های نوین آبیاری ذکر کرد.
بیش از ۳۵ هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در همسایگی استان خوزستان قرار دارد.