به گزارش ایرنا، مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد روز پنجشنبه در آئین بهره برداری از این طرح که در باشت برگزار شد اظهار داشت: طرح فیبر نوری هفت شهرستان استان با ۶ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال اعتبار اجرا شده است.
سید محمدعلی تقوی بیان کرد: فیبر نوری ثبت احوال شهرهای کوچک و متوسط کهگیلویه و بویراحمد با هدف ارائه برخط و آنلاین خدمات بهره برداری شده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۰۰ دستگاه اجرایی شامل وزارت خانه ها و سازمان ها و ۲۰۰ هزار نقطه کشور از خدمات برخط ثبت احوال استفاده می کنند ابراز داشت:ایجاد چنین زیرساخت هایی برای رفاه حال مردم ضروری است.
مدیرکل ثبت احوال کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:پیش از طرح فیبر نوری اداره های ثبت احوال در شهرستان های بزرگ استان شامل گچساران،بویراحمد و کهگیلویه راه اندازی شده بود.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت: تقویت زیرساخت های خدماتی از اقداماتی است که به ارائه خدمات بهتر و آسانتر در ثبت احوال کمک می کند.
عباس رسولی امیرآباد افزود:شفاف سازی، دریافت خدمات با سرعت،حذف کاغذ و آلودگی های زیست محیطی از پیامدهای اجرای دولت الکترونیک و شبکه فیبر نوری ثبت احوال است.
وی بیان کرد: احراز هویت الکترونیک در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در دوم اسفند برگزار می شود به صورت الکترونیکی خواهد بود.
مدیرکل فن آوری اطلاعات استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:جلوگیری از اخذ رای تکراری، رای افراد زیر ۱۸ سال یا اشخاص فوت شده و به حداقل رسیدن خطا در انتخابات از مزایای این اقدام است.
وی بیان کرد: در صورت تائید شورای نگهبان آمادگی انجام فرایند رای گیری و شمارش آرا به صورت الکترونیکی در استان وجود دارد.
فرماندارباشت نیز در این آئین گفت:ایجاد زیرساخت های دولت الکترونیک از شعارهای دولت تدبیر و امید بوده و افتتاح طرح فیبر نوری ثبت احوال زمینه تحقق آن را فراهم کرده است.
سید مسعود حسینی به افزایش چشمگیر زیرساخت های آب،گاز، کشاورزی وراه ها در باشت اشاره کرد و افزود: تکمیل زیرساخت های نرم افزاری باشت از نیازهایی است که در حال تحقق است.