سالار حسین پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برآورد اولیه مقدار مورد نیاز این محصولات، مقدار ۵۰۰ تن پرتقال والنسیا از مبدا استان های جنوبی و باغ های گرمسیری استان و ۴۰۰ تن سیب از محل تولیدات داخلی استان است.

وی افزود: این امکان نیز وجود دارد که با توجه به شرایط عرضه و تقاضا این مقدار محصول، قابلیت کاهش و یا افزایش توسط کمیته راهبری میوه شب عید را داشته باشد به گونه ای که در صورت تقاضای بیشتر امکان، تهیه و عرضه میوه وجود دارد.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت  کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در خصوص تعیین و تعدیل قیمت عرضه میوه برای روزهای پایانی سال، نشست هایی در ماه های پیش رو برگزار می شود تا مردم استان در تهیه میوه با کیفیت و قیمت مناسب مشکلی نداشته باشند.

حسین پور ابراز داشت: طرح تنظیم بازار میوه ایام پایانی سال با تعامل تشکل ها، بخش خصوصی، اتحادیه ها، تعاونی ها و سایر نهادهای متولی در این استان اجرا می شود زیرا که این طرح تا حد زیادی از ایجاد التهاب های کاذب ناشی از تقاضا در ایام پایانی سال در بازار بسیار جلوگیری خواهد کرد.

کهگیلویه و بویراحمد با یک درصد از مساحت خاک ایران بیش از این دارای هشت درصد منابع آبی کشور به میزان بیش از ۱۰ میلیارد متر مکعب بوده و میانگین بارش سالانه آن حدود ۶۰۰ میلیمتر بود.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.

کشاورزان این استان سالیانه ۸۵۰ هزار تن محصول تولید می کنند.

سالیانه ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوه‌های تابستانه و سایر میوه‌ها در باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.