نستهن مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نبود زیرساخت های مطلوب متناسب با رشد بی رویه جمعیت در یاسوج می طلبد تا ایجاد طرح های زیربنایی و زیرساختی بیشتری در دستور کار متولیان امر قرار گیرند.

وی افزود: یاسوج از لحاظ نرخ رشد جمعیت جزو استان های یک تا سه کشور بوده که ایجاد زیرساخت ها همگام و متناسب با رشد جمعیت (مهاجرت های بی رویه) نیست و این جمعیت بیشتر تحت عنوان مناطق حاشیه نشین و کم تر برخوردار سکونت می گزینند.

مقدم با اشاره به طرح جامع ترافیک شهری یاسوج، بیان کرد: مطالعات این طرح انجام شده و این قابلیت را دارد که تا بیست سال آینده مشکلات ترافیکی شهر یاسوج را برطرف کند.

وی عنوان کرد: هم اینک اتاق پایش تصویری (مرکز مانیتورینگ) در ساختمان شهرداری یاسوج در حال راه اندازی است که با افتتاح آن در آینده نزدیک بخش زیادی از ترافیک این شهر روان و منظم تر خواهد شد.

شهردار یاسوج با اشاره به طرح مهم ۴۵ متری بنسنجان و تاثیر آن در کاهش ترافیک این شهر، تصریح کرد: محور مواصلاتی ۴۵ متری بن سنجان، شرف آباد ، دولت آباد و زیرتل و اتصال آن به پل سوم بشار که ۲۹ سال پیش تصویب شده بود، ورود کردیم و ظرف کم تر از یک  سال و نیم به آزاد سازی ۹۰ درصد از این ۵ هزار متر رسیدیم.

مقدم ابراز داشت: این معبر ۵ کیلومتری که بزرگترین خیابان شهر یاسوج است و در این بازه زمانی کوتاه مدت حدود ۹۰ درصد از مسیر با تعامل و همکاری مردم و شورای شهر بازگشایی شده و مابقی اجرای این طرح نیز با یک آغاز طوفانی و با قدرت بیشتر اجرایی خواهد شد.

وی گفت: با بهره برداری کامل این طرح، بخشی از بار ترافیک شهری از مرکز شهر به جنوب یاسوج انتقال داده خواهد شد.

شهردار یاسوج عنوان کرد: همچنین پل چهارم بشار یک پروژه مهم برای کاهش ترافیک شهر یاسوج است و از ویژگی های مهم این پل دسترسی آسان به بیمارستان امام سجاد (ع) و روان سازی ترافیک خواهد بود.

وی بیان کرد: این پل همچون دیگر طرح های عمرانی شهرداری یاسوج با سرعت، دقت و کیفیت در حال ساخت است.

پل چهارم بشار یاسوج در سه دهانه ۳۰، ۳۷ و ۳۳ متری به طول ۱۵۰ متر چهارمین پلی است که بر روی رودخانه بشار یاسوج احداث در حال احداث است.

ترافیک به معضلی اساسی برای مردم شهر یاسوج به ویژه در برخی اوقات شبانه از جمله ظهر و غروب مبدل شده است.

۴۱ نقطه حادثه خیز در راه های ارتباطی شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت شناسایی شده که از این تعداد ۱۷ مورد مربوط به یاسوج است.

شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد و مرکز شهرستان بویراحمد بدون در نظر گرفتن جمعیت مناطق حاشیه نشین، جمعیتی افزون بر ۱۳۰ هزار نفر دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.